100 miljoenste Thalys-ticket gereserveerd

Thalys viert dit met een feestelijk aanbod: 100.000 Comfort 1 tickets aan €49, 6 dagen lang

Vandaag werd het 100 miljoenste Thalys-ticket gereserveerd. Deze symbolische mijlpaal wil Thalys delen met al zijn klanten met een feestelijk aanbod in Comfort 1: van 9 tot 14 oktober worden 100 000 tickets aan slechts €49 aangeboden voor reizen in eerste klasse naar alle bestemmingen van het Thalys-netwerk.

Parijs, Keulen, Amsterdam of Düsseldorf, de Thalys-steden zijn de gedroomde bestemmingen om er even tussenuit te trekken. Het comfort van de eerste klasse van Thalys en de waaier aan dienstverlening (WiFi-toegang, kwaliteitsvolle catering, internationale dagbladen, kleine attenties aan boord…) garanderen een bijzonder aangename reis. 

Speciaal aanbod 100 miljoenste Thalys-reiziger
Naam aanbod: Flash Comfort 1
Looptijd: van 9 oktober, 9u00 tot 14 oktober, 23h59. Voor reizen tussen 12 november 2013 en 8 januari 2014
Prijs: €49 per enkele reis in Comfort 1
Verkoopsvoorwaarden: 100 000 tickets beschikbaar voor het hele Thalys-netwerk (met uitzondering van seizoensbestemmingen en aansluitingen). Van België richting Parijs, Nederland en Duitsland (voor alle stations waar Thalys halt houdt)
Online verkoop
Tickets niet inwisselbaar noch terugbetaalbaar, aanbod enkel op een aantal treinen beschikbaar en onderhevig aan beschikbaarheid.

Wie wordt de 100 miljoenste reiziger?

De reiziger die vandaag het 100 miljoenste Thalys-ticket heeft gekocht, zal in de loop van de komende weken op het Thalys-netwerk reizen. Wie zal hij of zij zijn? De Thalys-teams bereiden zich alvast voor om de reiziger het beste onthaal te bieden, en hebben alvast een verrassing in petto. Meer details volgen.

Nog een kans wagen voor de 100 000 0001 ste – en anderen 

Op de website van Thalys loopt sinds 26 september een online muzikale stoelendans. Dit spel kan nog steeds gespeeld worden. De grote finale zal live en in meerdere talen doorgaan in Brussel op 7 december. De hoofdprijs: een Thalys-zitplaats voor het leven en 4 weekends voor twee.

“Sinds 1996 vervoert Thalys gemiddeld 6 miljoen reizigers per jaar. Hierdoor mogen we rekenen op het vertrouwen van miljoenen reizigers, die in Thalys een vervoersoplossing vinden die beantwoordt aan hun mobiliteits- en comfortbehoeftes. Deze symbolische mijlpaal van 100 miljoen reizigers is voor ons een echt feest. We willen dit moment met al onze klanten delen: een uitstekende gelegenheid om (opnieuw) verrast te worden door de pracht van onze bestemmingen,” aldus Franck Gervais, CEO van Thalys International.  

 

 

 

Contacteer ons
Charlotte De Thaye Thalys International
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Charlotte De Thaye Thalys International
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis