20 jaar Thalys, een ongekend succes met 235.700 verkochte tickets aan €20 op 20 mei

Vrijdag 27 mei 2016 — Ter ere van zijn twintigjarig bestaan stelde Thalys op 20 mei alle tickets ter beschikking aan €20. Op die manier wilde Thalys dit bijzondere moment delen met zijn klanten. In totaal werden er 235.700 tickets verkocht, een fantastisch resultaat, dat aantoont dat de bestemmingen van Thalys duidelijk in de smaak vallen bij zowel de Belgen als Fransen, Nederlanders en Duitsers. 

« We zijn trots op het uitzonderlijke succes van deze promotie. We vinden het fijn dat we het voor Belgen mogelijk hebben gemaakt om bijvoorbeeld goedkoop te reizen naar Parijs voor een cultureel weekendje weg. We hopen dat dankzij deze nooit eerder geziene actie en dankzij de duizenden tickets die nog steeds aan verlaagd tarief beschikbaar zijn, meer mensen een nieuwe reiservaring zullen kunnen beleven op een van onze bestemmingen», licht Scheherazade Zekri-Chevallet, commercieel en marketingdirecteur van Thalys, toe.

De actie van Thalys loopt nog tot 9 juni, met 40.000 tickets aan lage prijzen om deze zomer te kunnen reizen naar Parijs en Nederland voor €29 en naar Duitsland voor €35:

 • Reservatiedata: tot 9 juni 2016
 • Reisdata: Tussen 1 juli en 31 augustus 2016
 • Bestemmingen/prijs:
  1. Parijs: €29
  2. Duitsland (Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg, Essen en Dortmund*): €19
  3. Nederland (Rotterdam, Schiphol en Amsterdam) : €29

*Dortmund wordt bediend sinds 21 maart 2016.

 • Tariefvoorwaarden: tarief voor enkele rit, geldig in Comfort 2, zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling (onder voorbehoud van beschikbaarheden)
 • Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com/20-jaar, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.