20 jaar Thalys maakt plaats voor senioren!

Het twintigjarig bestaan van de rode trein werd dit jaar bij Thalys al stevig gevierd. Vanaf vandaag, maandag 27 juni, wil Thalys de kans geven aan zestigplussers om hun jonge jaren te herbeleven, met een trip naar Parijs. Dat kan aan het jongerentarief van slechts €35 in Comfort 2. En voor slechts 10 euro meer (€45) kunnen ze genieten van een ticket in Comfort 1. Bovenop de gratis wifi, die sinds mei 2016 ook kosteloos beschikbaar is in Comfort 2, hebben de reizigers in Comfort 1 toegang tot een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op hun zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.

“In 2015 verkocht Thalys 180 000 tickets aan zestigplussers. Dat is een stijging van 10% in vergelijking met vorig jaar, wat lijkt aan te geven dat zestigplussers steeds meer interesse hebben in citytrips. Hen een mooie promotie aanbieden op de lijn Brussel-Parijs is dan ook de ideale manier om deze ervaren reizigers te laten delen in onze verjaardagsvreugde”, zegt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys.

Promoties voor senioren

 • Reservatiedata: van 27 juni tot 10 juli 2016
 • Reisdata: van 20 augustus tot 30 oktober 2016
 • Bestemmingen / prijs:
  1. Enkele reis in Comfort 2 naar Parijs: 35€
  2. Enkele reis in Comfort 1 naar Parijs: 45€
 • Tariefvoorwaarden: tickets zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheden. Om van dit aanbod te kunnen genieten, moet men ouder zijn dan 60 jaar op de datum van vertrek.
 • Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

 

Contacteer ons
Juliana Bruno, Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Juliana Bruno, Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis