40 000 tickets aan €19 / €20 / €25 voor Duitsland, Parijs en Nederland

Solden bij Thalys

Naar aanleiding van de soldenperiode stelt Thalys vanaf vandaag 40 000 tickets ter beschikking aan €19, €20 et €25 voor reizen naar respectievelijk Duitsland, Parijs en Nederland.

# Van 5 tot 11 januari kan je voor slechts €25 reizen naar Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en voor €19 ben je al onderweg naar de Duitse steden Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg of Essen.  

# Van 12 tot 17 januari staat Parijs vanuit Brussel in de aanbieding met tickets aan €20.

# Verkoopsvoorwaarden:  de vermelde prijzen zijn geldig voor tickets voor een enkele reis met minimum 2 personen in Comfort 2 onder voorbehoud van beschikbaarheid. De tickets zijn niet omwisselbaar of terugbetaalbaar.

# Reisdata: van 1 februari tot 20 maart.

# Meer informatie over de promotie: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/flash-promotie

 

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis