Afspraak op de skipiste met Thalys

Elke zaterdag tussen 24 december 2016 en 8 april 2017 voert de Sneeuw-Thalys haar reizigers, in alle rust en tegen heel scherpe prijzen, richting de Franse Alpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 8 september.

Wintersportliefhebbers staan dankzij Thalys vanuit Brussel-Zuid in amper 4u28 in Chambéry, vanuit Antwerpen-Centraal in 5u16. Deze comfortabele reis zonder files is de ideale manier om in topvorm toe te komen aan de voet van de skipistes.


Elke zaterdag van het stadcentrum naar de bergen

Deze winter brengt de Sneeuw-Thalys elke zaterdag wintersporters naar de pistes. Vanuit Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal rijden de rode hogesnelheidstreinen met een rechtstreekse verbinding naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice, van waaruit de grootste skigebieden in de Franse Alpen gemakkelijk bereikbaar zijn (Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne, Les Arcs …).
 

De Sneeuw-Thalys, een snelle en comfortabele oplossing

De Sneeuw-Thalys loodst ski- en snowboardfanaten op comfortabele wijze en zonder verkeersopstoppingen naar hun favoriete wintersportgebieden. Op de trein is er extra ruimte voorzien voor de bagage en op de perrons helpen “Skihosts” de passagiers om hun skimateriaal vlot in en uit de trein te laden. Bovendien kunnen alle passagiers, zowel in CF1 als in CF2, dit jaar ook genieten van gratis wifi aan boord van de Sneew-Thalys. In mei 2016 werd dit systeem ingevoerd op het hele Thalys-netwerk. Zo kunnen reizigers helemaal relaxed aan hun wintervakantie beginnen.
 

Aantrekkelijke tarieven

Een enkele rit is beschikbaar vanaf €55 in Comfort 2 (tarief No Flex) en vanaf €89 in Comfort 1 (tarief Semi Flex).
Bovendien biedt Thalys ook interessante partnerships aan om het verblijf ter plaatse van haar klanten zo aangenaam mogelijk te maken zoals kortingen op skiverhuur bij Skiset, in een vakantiedorp van Pierre&Vacances of bij leveringen aan huis met Offcourses.


Praktische info

Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn beschikbaar op Thalys.com, alsook bij de erkende reisbureaus, in de internationale stations van de NMBS of via het internationale call center op +32 (0)70/79.79.79. 

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis