Become larger than life dankzij de Holobooth van Thalys – Foto’s

Met een grootse holograminstallatie op de Kunstberg zet Thalys de Brusselaars in de kijker – zij zijn tot en met 17 maart de monumenten in hun eigen stad. #HumanMonuments

Donderdag 15 maart 2018 — De “Holobooth” van Thalys, een opvallende holograminstallatie op de Kunstberg, werd vanavond, donderdag 15 maart, ingehuldigd. Het grote publiek kan de tijdelijke installatie op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart komen ontdekken.

Kom de Brusselse monumenten ontdekken op een nooit geziene manier

Wat?           De Thalys “Holobooth” - Gratis toegang voor het grote publiek
Wanneer?   Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart vanaf 18u tot 23u.
Waar?          Kunstberg, 1000 Brussel

Hoe kan een stad beter in de verf worden gezet dan via haar inwoners? Dat was de achterliggende redenering van Thalys om Brussel, Europese hoofdstad en hart van haar netwerk, uit te lichten. Brussel wordt nog altijd te vaak gedefinieerd door de Grote Markt, de Europese Instituties en Manneke Pis. Thalys kiest ervoor het échte gezicht van Brussel te onthullen: een grootstad die verrassend, levendig en creatief is.

Aldus verdienen de Brusselaars, zij die onze hoofdstad doen bruisen, ook hun eigen monumenten. Om deze boodschap te onderstrepen, organiseert Thalys de komende dagen deze originele campagne, in samenwerking met visit.brussels en BOZAR. Dankzij de “Holobooth” (een samentrekking van hologram en photobooth) krijgen voorbijgangers de kans om hun eigen beeltenis te projecteren… en zich zo tussen de grote monumenten aan de Kunstberg te nestelen.

Gelieve hierbij het beeldmateriaal te vinden van de onthulling van de “Holobooth”.
​Voor deze campagne wordt op social media de hashtag #HumanMonuments gebruikt.

Dit verrassend evenement is het startschot van een communicatiecampagne die in april zal plaatsvinden in Frankrijk, Nederland en Duitsland met een specifieke campagnefilm.

“ Brussel heeft een internationaal en dynamisch karakter, maar zou Brussel niet zijn zonder haar mensen. Voor deze nieuwe communicatiecampagne werken we samen met visit.brussels en BOZAR om Brussel en, niet te vergeten, haar inwoners te eren. Thalys streeft zo een van haar doelstellingen na: landen en mensen dichter bij elkaar brengen”, verduidelijkt Bruno Dierickx, commercieel directeur.

Indien u niet aanwezig kon zijn op de openingsavond, maar de Holobooth wenst te komen ontdekken, gelieve contact op te nemen met Mattias Baertsoen, Public Relations Coordinator van Thalys, via mattias.baertsoen@thalys.com of via 0499 23 20  79.