De lente staat voor de deur bij Thalys

Reserveer één van de 90 000 tickets aan lage prijzen vanaf 23 februari tot en met 15 maart 2015

De lentepromotie van Thalys is de ideale manier om er voor amper €29 even tussenuit te knijpen naar Parijs, Rotterdam of Amsterdam tussen 20 maart en 10 mei 2015.

De zon is terug en de temperaturen stijgen. De lente nodigt uit voor een weekendje weg. Met de nieuwe lentepromotie hoopt Thalys dat tal van reizigers Parijs en Nederland gaan (her)ontdekken.

Met vrienden, geliefden of familie voor amper €29 naar Parijs en Nederland, de ideale bestemmingen voor een uitstap vol cultuur, gastronomie en ontspanning, een romantisch weekendje langs de grachten of om te genieten van architectuur en design.

Goed om te weten! De Thalys Welcomers delen hun favoriete plekjes op thalys.com/bestemmingen. Neem een kijkje en plan een unieke uitstap met bijzondere restaurants, cafés, musea, …

Tarief “Lentepromotie”

CF2

CF1

België <->  Parijs

€29

€49

België <->  Nederland

Rotterdam, Schiphol en Amsterdam

€29

€49

 

Technische fiche
Reserveren: vanaf 23 februari tot en met 15 maart 2015
Reizen: vanaf 20 maart tot en met 10 mei 2015
Verkoopsvoorwaarden: online verkoop op thalys.com, via de Thalys-app, de traditionele verkoopkanalen en bij de erkende reisbureaus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis