De smurfen nemen de Thalys

Zaterdag 22 juni 2013 — De Smurfen reizen aan boord van een Thalys die naar hun evenbeeld bestickerd is

Op 22 juni viert Wereld Smurfendag overal ter wereld de verjaardag van Peyo en de geplande release van ‘The Smurfs 2’. Thalys is transportpartner van het evenement en smurft daarvoor een trein met een bestickering ter ere van de kleine wezentjes en hun unieke wereld.

Op 22 juni smurft de hele wereld, van Buenos Aires naar Bombay via Londen, Moskou, en Brussel natuurlijk. Wereld Smurfendag viert de verjaardag van Peyo en luidt het begin van de promotiecampagne voor de nieuwe Smurfenfilm in. Overal ter wereld staan evenementen en festivals op het programma.


Reuzensmurfen met een topsnelheid

Thalys, transportpartner van Wereld Smurfendag, smurft voor het evenement een trein met een bestickering ter ere van de kleine blauwe wezentjes. Smurfin, Moppersmurf, Smurffatje, Klungelsmurf, Grote Smurf en de schurken Vexy en Hackus, alle helden uit de nieuwe animatiefilm zijn van de partij.


40 Smurfen aan boord van de Thalys

Tijdens zijn eerste rit mocht deze bestickerde trein een aantal bijzondere gasten verwelkomen! Een veertigtal Smurfambassadeurs uit de hele wereld vertrokken op 22 juni in het Brusselse Zuidstation met deze speciale trein naar Parijs.


Deze unieke Smurfentrein zal enkele maanden lang tussen Brussel en Parijsop het hele Thalys-netwerk  rijden. De stripfans zijn gewaarschuwd!