De smurfen nemen de Thalys

De Smurfen reizen aan boord van een Thalys die naar hun evenbeeld bestickerd is

Op 22 juni viert Wereld Smurfendag overal ter wereld de verjaardag van Peyo en de geplande release van ‘The Smurfs 2’. Thalys is transportpartner van het evenement en smurft daarvoor een trein met een bestickering ter ere van de kleine wezentjes en hun unieke wereld.

Op 22 juni smurft de hele wereld, van Buenos Aires naar Bombay via Londen, Moskou, en Brussel natuurlijk. Wereld Smurfendag viert de verjaardag van Peyo en luidt het begin van de promotiecampagne voor de nieuwe Smurfenfilm in. Overal ter wereld staan evenementen en festivals op het programma.


Reuzensmurfen met een topsnelheid

Thalys, transportpartner van Wereld Smurfendag, smurft voor het evenement een trein met een bestickering ter ere van de kleine blauwe wezentjes. Smurfin, Moppersmurf, Smurffatje, Klungelsmurf, Grote Smurf en de schurken Vexy en Hackus, alle helden uit de nieuwe animatiefilm zijn van de partij.


40 Smurfen aan boord van de Thalys

Tijdens zijn eerste rit mocht deze bestickerde trein een aantal bijzondere gasten verwelkomen! Een veertigtal Smurfambassadeurs uit de hele wereld vertrokken op 22 juni in het Brusselse Zuidstation met deze speciale trein naar Parijs.


Deze unieke Smurfentrein zal enkele maanden lang tussen Brussel en Parijsop het hele Thalys-netwerk  rijden. De stripfans zijn gewaarschuwd!


 

Contacteer ons
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys international
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys international
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis