Deze zomer bij IZY, reizen met twee voor de prijs van één

Maandag 11 juni 2018 — Reizen per twee voor de prijs van één

Zin in een tripje naar Parijs deze zomer? Vanaf morgen tot en met 24 juni biedt IZY alle duo’s de mogelijkheid om aan een zacht prijsje te reizen tussen 9 juli en 14 augustus. Reizen met twee voor de prijs van één, de gelegenheid om de Eifeltoren onder een stralend zonnetje te zien of om Radial Grammar te bezoeken, de fotografische tentoonstelling van de Nederlands-Zwitserse artieste Batia Suter in kunstencentrum Le Bal.

Details van de actie

Tickets zijn te koop op https://www.izy.com/nl/ van 12 tot 25 juni voor reizen tussen 9 juli en 14 augustus. Aanbieding alleen geldig op Standaard of Standaard XL-tarieven voor twee personen die samen reizen in dezelfde trein. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, niet inwisselbaar en niet terug betaalbaar.

IZY, dat is:

  • Gemiddeld 2u15 voor het traject tussen Brussel en Parijs (in vergelijking met 1u22 met de Thalys en meer dan 3u met de wagen)
  • Reizen vanaf €19 (tegenover €29 bij Thalys), met twee formules die het reizen nog goedkoper kunnen maken: tickets zonder gegarandeerde zitplaats voor €10 en “klapstoeltickets” voor €15.

IZY, dat is ook:

  • 90% klantentevredenheid
  • Voor iedereen: jongeren, gezinnen, senioren...


 

Over IZY

Op 3 april 2016 lanceerde Thalys IZY als lowcostalternatief voor de verbinding Brussel-Parijs. Het nieuwe aanbod, dat speciaal bedacht werd voor vrijetijdsreizigers, biedt een antwoord op de vraag naar een snelle reisformule tegen zachte prijzen.

Met tarieven vanaf €19, verlaagt IZY de prijs voor een ritje Brussel-Parijs tot een ongezien minimum.  De tickets kunnen enige tijd vooraf worden gereserveerd (twee maanden voor vertrek te koop aangeboden) en een budgetvriendelijke keuze blijft tot op het allerlaatste boekingsmoment mogelijk. De maximumprijs bedraagt €59 (zonder opties).

Met trajecten die gemiddeld 2u15 duren (tussen 2u08 en 2u30 afhankelijk van het tijdsschema), en met 2 heenritten op vrijdag en 2 terugritten op zondag, biedt IZY de mogelijkheid om het weekend in Parijs door te brengen. Sinds de lancering heeft IZY zo meer dan 800 000 reizigers mogen verwelkomen tussen Brussel en Parijs