Een sprookjesachtige knipoog naar de lancering van de nieuwe route naar Marne-la-Vallée

Disney's grootste helden geven kleur aan deze unieke Thalys-trein

Deze ochtend keken jonge (en iets oudere) reizigers verwonderd toe wanneer een bijzonder treinstel het station van Brussel-Zuid binnenreed. Binnen iets meer dan 2 maanden, op 31 maart, zal Thalys voor de eerste keer aankomen in Disneyland® Paris. Om de lancering van deze nieuwe verbinding te vieren, pakt de bekende rode trein groots uit: van Buzz Lightyear en Assepoester tot Spider-Man en de geliefde Mickey Mouse, enkele van de populairste figuren uit het Disney-universum staan afgebeeld op deze uitzonderlijke trein.

 

Vanaf 31 maart brengt Thalys twee keer per dag reizigers heen en terug naar de luchthaven Charles de Gaulle en Marne-la-Vallée. Disneyland Paris was nog nooit zo gemakkelijk en in alle comfort bereikbaar – bezoekers staan in slechts 1u33 vanuit Brussel-Zuid en in 2u20 vanuit Antwerpen-Centraal aan de ingang van het park.

Ter info: Thalys hanteert een vast kindertarief, ongeacht de bestemming. Slechts €15 per kind in Standard en €30 in Premium, inclusief alle diensten aan boord en een maaltijd geserveerd aan de zitplaats! Voor de iets oudere passagiers is deze nieuwe bestemming bereikbaar vanaf €29.

Technische fiche

  • Tarieven: Vanaf €29 in de categorie Standard, €52 in Comfort en €75 in de categorie Premium

Tot 12 jaar: €15 in Standard, €30 in Premium (het ‘Kid-tarief’)

  • Reistijd: Charles de Gaulle: 1u11 vanuit Brussel-Zuid, 2u00 vanuit Antwerpen-Centraal                       

Marne-la-Vallée: 1u33 vanuit Brussel-Zuid, 2u20 vanuit Antwerpen-Centraal

  • Verkoopsvoorwaarden: Onder voorbehoud van beschikbaarheid, worden tickets aangeboden via de gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys, in het bijzonder via www.thalys.com en de Thalys-app.
  • Frequentie: Dagelijks twee treinen heen en terug

Dienstregeling Amsterdam - Marne-la-Vallée

PNG - 19 Kb

Dienstregeling Marne-la-Vallée - Amsterdam

PNG - 18 Kb

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Thalys

  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Neem contact op met

Marcel Broodthaersplein 4, 1060 - Sint-Gillis

www.thalys.com