Genoeg van de winter? Boek nu je Thalys naar de zon!

Van 30 juni tot 1 september zet de Zon-Thalys iedere zaterdag koers naar Zuid-Frankrijk voor een zonovergoten vakantie

Nood aan zon en warmte? Dan is het hoog tijd om uw zomervakantie te plannen: zon, krekels en zalig nietsdoen op slechts enkele uurtjes reizen van Brussel of Antwerpen. Van 30 juni tot 1 september reizen vakantiegangers met de Zon-Thalys elke zaterdag naar zonovergoten steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets zijn beschikbaar vanaf 8 februari. Het dromen van die welverdiende vakantie kan beginnen!

Comfortabel en budgetvriendelijk

Met de Zon-Thalys begint de vakantie al aan boord van de rode hogesnelheidstrein. Reizigers zeggen vaarwel aan eindeloze ritten, files en péages en maken daarentegen tijd voor comfortabel en ontspannen reizen, met een goed boek, gratis wifiverbinding en een lekkere maaltijd aan boord in het Premium-rijtuig of in de Thalys Welcome Bar. 

De tickets zijn beschikbaar vanaf 8 februari in de volgende categorieën: Standard vanaf slechts €40, Comfort vanaf €75 en Premium, waarbij u maximaal kunt genieten van het complete servicepakket, vanaf €119. De Zon-Thalys brengt reizigers vanuit Brussel-Zuid in amper 3 uur en 36 minuten naar Valence en in minder dan 5 uur naar Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Vanuit Antwerpen-Centraal tellen reizigers er nog een 50-tal minuutjes bij.

Onweerstaanbaar zachte prijzen met de Sunshine-promotie

Snelle beslissers kunnen genieten van extra voordelen in Premium dankzij de Sunshine-promotie die al tickets aanbiedt vanaf slechts € 79 [1]. Premium-reizigers beschikken over talloze extra’s aan boord: maaltijden geserveerd aan de zitplaats, internationale dagbladen ... Kortom, alle ingrediënten voor een zalig comfortabele reis

Reservaties en dienstregeling

Tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 8 februari 2018 op thalys.com, via de Thalys-app, in de NMBS-stations met een loket voor internationale treinen, bij erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88.

Talrijke partnerships om het verblijf te vergemakkelijken

Reizigers met de Zon-Thalys kunnen profiteren van een korting op autoverhuur in verschillende Europcar-vestigingen. Voor liefhebbers van outdoor sporten biedt Kazaden.com ook activiteiten aan met korting in de regio Provence-Alpes-Côte d' Azur.

 

[1] Reservaties tussen 8 en 14 februari voor reizen in de periode van 30 juni tot 1 september. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. ​

Mattias Baertsoen

Thalys

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Thalys

  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Neem contact op met

Marcel Broodthaersplein 4, 1060 - Sint-Gillis

www.thalys.com