Genoeg van de winter? Op naar de zon!

Naar Zuid-Frankrijk met Zon-Thalys: gemakkelijk en aan lage prijzen

 

Vaarwel files, tolheffingen en parkeerproblemen!
Kies liever voor comfort, snelheid en zachte prijzen

Het is hoog tijd om uw zomervakantie te plannen! Elke zaterdag van 27 juni tot en met 29 augustus 2015 verbindt Thalys België in enkele uren met de zonovergoten steden Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille.

Kuieren in de pittoreske dorpjes van Aix-en-Provence, de wandelroutes van Valence verkennen, het beroemde festival van Avignon bijwonen of genieten van een pastis in de Vieux Port van Marseille: wat je ook van plan bent, Thalys brengt je in enkele uurtjes naar het zuiden van Frankrijk.

Dankzij de lage prijzen reis je met de Zon-Thalys dit jaar naar de Provence vanaf slechts € 40 in Comfort 2en € 89 in Comfort 1**. Met de speciale aanbieding "Sunshine" denkt Thalys ook aan de vroegboekers die op zoek zijn naar de beste aanbieding. Thalys “Sunshine” kan je reserveren tussen 12 en 22 februari 2015 en brengt je naar het zuiden van Frankrijk vanaf 65 euro in Comfort 1**.

De Zon-Thalys biedt ook een tariefsysteem op ieders maat, dat de mogelijkheid biedt om aan een zachte prijs te reizen (tarief No-Flex) of aan een goed evenwicht tussen prijs en flexibiliteit (tarief Semi-Flex).

Het ticket 'Zon-Thalys' omvat de formule "Elk Belgisch station": daardoor is het ticket geldig tussen elk station op het Belgisch binnenlands netwerk en de stations van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal, en dit vanaf de avond voor vertrek of tot de dag na aankomst.

Aangename en korte reistijden: amper 3u39 naar Valence en 4u59 naar Marseille vanuit Brussel! En interessante vertrektijden om volop van de zon te genieten in het zuiden van Frankrijk.

Info en reservatie: tickets voor Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 12 februari 2015 in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus, telefonisch op 070/79.79.79 (0,30€ /min), op thalys.com of via de Thalys app. 

 

* Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets niet omruilbaar of terugbetaalbaar.

** Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets eenmaal omruilbaar tot aan de vooravond van vertrek en aan 50% terugbetaalbaar voor vertrek en tot één uur nadien, in het Thalys station van vertrek.

Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis