Het nieuwe familie-aanbod van Thalys: duidelijker, transparanter en voor een miniprijs!

Donderdag 15 december 2016 — In aanloop naar de feestdagen presenteert Thalys haar nieuwe gamma speciaal voor gezinnen: een nieuw KID-tarief met een unieke prijs die elk concurrentieel aanbod overtreft, het nieuwe Minigroup-tarief om met meerderen te reizen en het behoud van Kids Connection, de begeleidingsdienst waarmee kinderen alleen kunnen reizen. Hiermee wordt de trein een waar speelterrein voor elk kind. Een overzicht van de nieuwigheden voor de eindejaarsperiode, zoveel ideeën voor cadeautjes onder de kerstboom. 

Het belangrijkste ingrediënt van dit nieuwe familierecept: een KID-tarief speciaal voor kinderen onder 12 jaar, met een gegarandeerde vaste prijs voor alle bestemmingen!
Voor €15 in Comfort 2 en €30 in Comfort 1 (maaltijd inbegrepen) opent zich een waaier aan uitstapjes voor hen!

Naast deze evolutie van het KID-aanbod, lanceert Thalys ook Minigroup, een nieuw voordelig tarief, speciaal voor families met oudere kinderen, neven of nichten! Het principe is eenvoudig: vanaf drie personen kunnen reizigers profiteren van een voordelige formule, bij vier of vijf reizigers van een nog lagere prijs. Met Minigroup kunnen reizigers zich vanaf €30 verplaatsen tussen Brussel en Parijs, met een maximumprijs van €40 (onder voorbehoud van beschikbaarheden). Tussen Brussel en Amsterdam variëren de prijzen van €29 tot €30. Voor een rit naar Duitsland betalen reizigers slecht €20 tot €24 per rit. 

Kids Connection

Ter herinnering, sinds 2014 kunnen ouders hun kinderen zorgeloos op vakantie sturen tussen Brussel en Parijs dankzij de begeleidingsdienst van Thalys. Bijgestaan door een gekwalificeerde begeleider, reizen kinderen in alle rust naar hun bestemming. Een ticket voor een enkele reis bedraagt €59 per kind (ticket en begeleiding).

Tariefvoorwaarden KID: Onder voorbehoud van beschikbaarheden. Kan onbeperkt worden omgeruild voor het vertrek en tot een uur na het vertrek in het Thalys station van vertrek. Wordt 100% terugbetaald voor het vertrek en tot een uur na het vertrek in het Thalys station van vertrek. Wordt nadien voor 50% terugbetaald.
Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.
Meer informatie: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/kindertarief/kid 

 

Tariefvoorwaarden Minigroup: ticket zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheden.
Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.
Voor meer informatie en de tarieven voor alle routes: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/minigroup

 

Tariefvoorwaarden Kids Connection: tickets uitsluitend voor Comfort 2, onder voorbehoud van beschikbaarheden; Niet omruilbaar, tot 50% terugbetaalbaar tot 14 dagen voor vertrek.
Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.
Meer informatie: thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/kids-connection