Kinderen reizen deze zomer gratis met IZY

Donderdag 22 juni 2017 — IZY, de lowcost-trein tussen Brussel en Parijs, laat kinderen deze zomer gratis reizen – de ideale oplossing voor een vakantie-uitstap met het hele gezin.
Van 23 juni tot 22 augustus kunnen de kleinsten onder ons, begeleid door een volwassene, genieten van een uitzonderlijk tarief van € 0. Het uitgelezen moment voor een familie-uitje naar Parijs vanaf € 38*.

"IZY is een volwaardig lid van de Thalys-familie en op onze rode treinen zelf bieden we ook een heleboel kleine prijzen aan. We streven ernaar om zo nauwkeurig mogelijk in te spelen op de verwachtingen van onze vrijetijdsreizigers en aldus zetten we speciale promoties op, in het bijzonder voor families. Op die manier kunnen we al onze klanten Parijs laten ontdekken aan een zachte prijs", zegt Bruno Dierickx, commercieel directeur van Thalys.

Details van de promotie

Biljetten zijn te koop op www.izy.com van 22 tot 27 juni 2017 voor reizen tussen 23 juni en 22 augustus 2017. Ze zijn geldig voor kinderen jonger dan 12 jaar begeleid door een volwassene die reist met een standaard- of standaard XL-tarief.

Over IZY

IZY, het nieuwe lowcost-alternatie spooralternatief tussen Brussel en Parijs, werd op 3 april 2016 gelanceerd door Thalys. Dit nieuwe aanbod is speciaal bedoeld voor vrijetijdsreizigers en komt tegemoet aan de vraag naar snelle en budgetvriendelijke reisoplossingen.
Met een startprijs van €19 zorgt IZY voor een opmerkelijke lage prijs voor een treinbiljet tussen Brussel en Parijs (te koop 2 maanden voor vertrek). Er wordt ook een interessant alternatief aangeboden voor de late beslisser, aangezien de prijs van het biljet maximaal € 59* (excl. opties) bedraagt.
De reistijd bedraagt gemiddeld 2u15 (tussen 2u08 en 2u30, afhankelijk van het uurrooster). Opdat reizigers het weekend in Parijs zouden kunnen doorbrengen, biedt IZY drie vertrekmomenten op vrijdag en drie terugritten op zondag aan.
Sinds de lancering vervoerde IZY al meer dan 400 000 personen op de as Brussel-Parijs. Dat betekent sinds 3 april 2016 al bijna 40 000 auto’s minder op de weg tussen de twee hoofdsteden!

*Voor een gezin van 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 12 jaar

© Régis Faller, Thalys 2016