Met Thalys is de sneeuw binnen handbereik

Met Thalys is de sneeuw binnen handbereik

Reserveer tickets voor de Sneeuw-Thalys vanaf 4 september en reis tussen 20 december en 18 april naar de Franse skistations.

Woensdag 3 september 2014 — De zomer loopt weer op zijn eind, dus hoog tijd om plannen te maken voor de wintervakantie! Met de Sneeuw-Thalys zijn de Franse Alpen van 20 december tot 18 april binnen handbereik.

Thalys brengt wintersporters van Brussel-Zuid naar Chambéry in amper 4 uur en 33 minuten, comfortabel en zonder files: de ideale manier om in topvorm aan de voet van de piste te verschijnen! Na een ontbijt aan boord van Thalys[1] kan de vakantie beginnen op de schitterende besneeuwde hellingen.

 

Elke zaterdag van het stadscentrum naar de skipiste en terug

Van 20 december 2014 tot 18 april 2015 vervoert de Sneeuw-Thalys elke zaterdag wintersporters rechtstreeks naar de piste.
Vanuit Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid [2] rijden de rode hogesnelheidstreinen in één keer naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. De Sneeuw-Thalys brengt de reizigers vanuit Brussel in 4 uur en 33 minuten naar Chambéry en in 6 uur en 25 minuten naar Bourg-Saint-Maurice.

Tarieven

Met de speciale Snow Flake-aanbieding kunnen reizigers voor slechts € 49 buiten de schoolvakanties naar de Franse Alpen gaan wanneer ze hun reis boeken in de week van 4 tot en met 11 september. Buiten deze aanbieding brengt Thalys wintersporters naar de skipiste vanaf €59 voor een enkele heenreis in Comfort 2 en vanaf €89 in Comfort 1 [3]

Comfortabel en zonder files

Met de Sneeuw-Thalys reizen wintersporters comfortabel en zonder verkeersopstoppingen naar de skipiste. Er staan “Skihosts” klaar op het perron om het skimateriaal in en uit de trein te laden en Thalys voorziet speciale ruimtes aan boord voor alle bagage. Ook de catering (in de Thalys Welcome Bar of inbegrepen in Comfort 1), de on-board WiFi en een ruim aanbod aan magazines maken deel uit van de uitstekende service van Thalys.

Korting op de piste

Om een geslaagde en zorgeloze vakantie te kunnen aanbieden, heeft Thalys ook enkele partnerships voor hotelreservatie en skiverhuur. Daarnaast staan autobussen klaar om wintersporters van het station naar hun skioord te brengen. Alle details over deze partneraanbiedingen zijn beschikbaar op Thalys.com.

Praktische info

Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn beschikbaar vanaf 4 september, 9 u op thalys.com, alsook bij de erkende reisbureaus, in de internationale stations van de NMBS of via het internationale call center op +32 (0)70/79.79.79.

 

 

[1] In de Thalys Welcome Bar of inbegrepen in Comfort 1

[2] Vanaf de dag voor de heenreis of tot de dag na de terugreis kunnen reizigers met het ticket Sneeuw-Thalys tussen alle stations van het Belgische spoorwegnet reizen naar de stations van Antwerpen of Brussel-Zuid

[3] Tickets No-Flex in Comfort 2 en Semi-Flex in Comfort 1 onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Thalys Sneeuw aankomst
Thalys Sneeuw vertrek
Uurrooster Thalys Sneeuw