Movember: morgen 11 000 tickets aan 11€ naar alle Thalys-bestemmingen

Dinsdag 3 november 2015 — Deze actie komt geweldig van pas om een citytrip in de herfst te maken en ondertussen draagt je bij aan de strijd tegen kanker bij mannen. Voor elk van de 11 000 verkochte tickets naar een van onze bestemmingen in Frankrijk, Nederland of Duitsland, schenkt Thalys €1 aan de stichting Movember. Waag je kans op thalys.com morgen vanaf 9u!

Thalys steunt de stichting Movember om zo mee de dialoog te bevorderen rond kanker bij mannen, zoals prostaatkanker. Een gevoelige kwestie die door Movember op een ludieke manier wordt aangeboord.

Actie. Thalys komt met een speciale aanbieding voor de dag om dit initiatief, dat zowel in België, Frankrijk, Nederland als Duitsland loopt, in de kijker te zetten. Thalys zal immers 11 000 tickets aan €11 verkopen op woensdag 4 november 2015. Deze dag wordt omgedoopt tot Thalys Mo’ Day en per verkocht ticket, schenkt Thalys €1 aan de stichting Movember, wat kan leiden tot een donatiebedrag van €11 000.

Mobilisatie. Met een bewustmakingscampagne die gedurende de hele maand november loopt, nodigt Thalys ook haar klanten uit om schenkingen te storten op een speciale rekening: http://moteam.co/thalys-belgique-belgie

Deelname. Tot slot worden ook werknemers en reizigers aangemoedigd om de oproep van Movember te beantwoorden en hun snor gedurende een maand te laten groeien. Thalys organiseert tevens een wedstrijd op Instagram om de mooiste snorren in beeld te brengen en te belonen.

"We zijn erg blij om Movember te ondersteunen en met onze multiculturele aanpak het publiek mee bewust te maken van de gezondheidsproblematiek bij mannen. Door Thalys-reizigers en medewerkers op een leuke manier te mobiliseren, hopen we de aandacht te vestigen op een ernstige zaak en bij te dragen tot de geldinzameling voor medisch onderzoek," licht Scheherazade Zekri-Chevallet, marketing en commercieel directeur van Thalys, toe.

 

Technische fiche
Data en reserveringsvoorwaarden
: 4 november 2015, vanaf 9u, enkel op www.thalys.com
Reisdata: van 9 tot en met 30 november 2015
Bestemmingen : alle Thalys-bestemmingen (vanuit Brussel naar Frankrijk, Duitsland of Nederland, vanuit Luik naar Frankrijk of Duitsland en vanuit Antwerpen naar Frankrijk of Nederland)
Voorwaarden: tarief van €11, geldig voor een enkele reis in Comfort 2, op bepaalde treinen en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets zijn niet inwisselbaar of terugbetaalbaar.