Na het succes op de lijn tussen Brussel en Parijs, reist Crazy Thalys nu ook af naar Nederland en Duitsland

Van 12 juli tot 29 augustus zorgt Crazy Thalys voor “crazy” tarieven: reizen met vertrek uit Brussel kan al vanaf 19 euro, zelfs tot de avond voor vertrek. Reserveren is vanaf vandaag mogelijk op thalys.com!    

Om aan de vraag te beantwoorden van haar vrijetijdsreizigers, die deze zomer willen reizen op het hele net, stelt Thalys “crazy” tarieven voor in Comfort 2, zelfs tot de avond voor vertrek:

  • Brussel-Parijs: tussen €29 en €59, maximumprijs gegarandeerd tot de avond voor vertrek.
  • Brussel-Duitsland: tussen €19 en €38
  • Brussel-Nederland: tussen €29 en €45

Alle Thalys bestemmingen aan “crazy” tarieven!

De “Crazy” Thalys treinen zijn een ideale oplossing voor de zomer, wanneer verlangen naar vakantie voorgaat op zakenreizen. Onze reizigers zijn zeer opgetogen over deze voordelige aanbieding die vanaf vandaag wordt uitgebreid naar al onze trajecten. : het goede leven, “la Dolce Vita” kan men in juli en augustus gaan zoeken in Parijs, Amsterdam en Düsseldorf verduidelijkt Scheherazade Zekri-Chevallet, commercieel directeur bij Thalys.

Praktische fiche 

Naam van de actie: Crazy Thalys
Bestemming: Brussel 1  alle Thalys bestemmingen
Prijs: van €19 tot €59, naargelang de bestemming en het moment van aankoop (maximumprijs gegarandeerd tot de avond voor vertrek).
Uurregeling: de “Crazy” Thalys treinen rijden meestal vroeg ’s ochtends en in de vooravond.
Reisperiode: van 12 juli tot 29 augustus
Reservatieperiode: reservaties zijn mogelijk tot en met 28 augustus.
Verkoopsvoorwaarden: online verkoop op thalys.com, via de Thalys app, via alle traditionele verkoopkanalen van Thalys en bij de reisagentschappen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Omruilen en terugbetaling kan aan de normale voorwaarden van het gekozen tarief (omruilen of terugbetaling niet mogelijk bij de tarieven “No Flex”. Omruilen en terugbetaling onder voorwaarden bij het tarief “Semi-Flex”).
Voor meer informatie: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/crazy-thalys

Contacteer ons
Marine Catlin Whyte Corporate Affairs
Marine Catlin Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis