Na het succes op de lijn tussen Brussel en Parijs, reist Crazy Thalys nu ook af naar Nederland en Duitsland

Dinsdag 19 mei 2015 — Van 12 juli tot 29 augustus zorgt Crazy Thalys voor “crazy” tarieven: reizen met vertrek uit Brussel kan al vanaf 19 euro, zelfs tot de avond voor vertrek. Reserveren is vanaf vandaag mogelijk op thalys.com!    

Om aan de vraag te beantwoorden van haar vrijetijdsreizigers, die deze zomer willen reizen op het hele net, stelt Thalys “crazy” tarieven voor in Comfort 2, zelfs tot de avond voor vertrek:

  • Brussel-Parijs: tussen €29 en €59, maximumprijs gegarandeerd tot de avond voor vertrek.
  • Brussel-Duitsland: tussen €19 en €38
  • Brussel-Nederland: tussen €29 en €45

Alle Thalys bestemmingen aan “crazy” tarieven!

De “Crazy” Thalys treinen zijn een ideale oplossing voor de zomer, wanneer verlangen naar vakantie voorgaat op zakenreizen. Onze reizigers zijn zeer opgetogen over deze voordelige aanbieding die vanaf vandaag wordt uitgebreid naar al onze trajecten. : het goede leven, “la Dolce Vita” kan men in juli en augustus gaan zoeken in Parijs, Amsterdam en Düsseldorf verduidelijkt Scheherazade Zekri-Chevallet, commercieel directeur bij Thalys.

Praktische fiche 

Naam van de actie: Crazy Thalys
Bestemming: Brussel 1  alle Thalys bestemmingen
Prijs: van €19 tot €59, naargelang de bestemming en het moment van aankoop (maximumprijs gegarandeerd tot de avond voor vertrek).
Uurregeling: de “Crazy” Thalys treinen rijden meestal vroeg ’s ochtends en in de vooravond.
Reisperiode: van 12 juli tot 29 augustus
Reservatieperiode: reservaties zijn mogelijk tot en met 28 augustus.
Verkoopsvoorwaarden: online verkoop op thalys.com, via de Thalys app, via alle traditionele verkoopkanalen van Thalys en bij de reisagentschappen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Omruilen en terugbetaling kan aan de normale voorwaarden van het gekozen tarief (omruilen of terugbetaling niet mogelijk bij de tarieven “No Flex”. Omruilen en terugbetaling onder voorwaarden bij het tarief “Semi-Flex”).
Voor meer informatie: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/crazy-thalys

Parijs
Amsterdam
Düsseldorf
Crazy Thalys