Thalys voorziet vandaag uitzonderlijk twee treinen tussen Brussel-Zuid en Paris Gare du Nord

Informatie om 16u45

Dinsdag 22 maart 2016 — Ter gelegenheid van de heropening van het Belgische spoorwegnetwerk, stelt Thalys alles in het werk om het treinverkeer zo spoedig mogelijk te kunnen hervatten.

Voor vandaag voorziet Thalys uitzonderlijk slechts twee treinen heen en terug tussen Brussel-Zuid en Parijs Gare du Nord.

In België: vanuit Brussel-Zuid wordt er een vertrek naar Paris Gare du Nord om 19u13 en een vertrek om 21u57 voorzien. De toegang tot het station Brussel-Zuid zal beperkt zijn tot één enkele ingang via het Hortaplein.
In Frankrijk: vanuit Paris Gare du Nord wordt er een vertrek naar Brussel-Zuid om 17u16 en een vertrek om 19u13 voorzien.

Voor morgen, woensdag 23 maart, raadt Thalys reizigers ten stelligste aan om hun reis naar de Thalys-bestemmingen uit te stellen, als gevolg van het zwaar verstoorde treinverkeer.

Thalys blijft zijn reizigers informeren over de evolutie van de situatie, in het bijzonder via de site www.thalys.com en via het Twitteraccount @Thalys_nl.

Omruilingen en terugbetalingen. Thalys herinnert reizigers eraan dat alle tickets, gereserveerd voor treinritten op 22 of 23 maart, kunnen worden omgeruild, afhankelijk van beschikbaarheid, en terugbetaald zonder bijkomende kosten bij het oorspronkelijke verkooppunt.

Thalys blijft ter beschikking om zijn klanten te begeleiden in deze moeilijke omstandigheden. De klantendienst is bereikbaar via telefoon (+32 70 66 77 88) of via het Twitter-account van Thalys @Thalys_nl