Nieuw “Family” aanbod en Kids tickets aan €1

Nieuw “Family” aanbod en Kids tickets aan €1

Thalys lanceert het nieuwe “Family” aanbod: tot 73% korting voor begeleiders van kinderen[1]. Om dat te vieren verkoopt Thalys tot en met 29 september Kid tickets aan amper €1, voor een uitstap met de hele familie tijdens de herfstvakantie. Want Parijs, Amsterdam en Keulen zijn ideale bestemmingen voor groot én klein.

Dichtbij maar toch exotisch: een leuke en culturele uitstap naar Parijs, Rotterdam, Amsterdam, Keulen, Düsseldorf …

Met het “Family” aanbod kunnen begeleiders van minstens 1 kind aan het Kids tarief 73% korting krijgen op het referentietarief.

 

Seizoensaanbieding: Kid tickets aan €1 tijdens de herfstvakantie:

 • Traject: België-Parijs
 • Periode: Reizen tussen 27 oktober en 2 november
 • Reservatie: Vanaf 23 september (lancering “Family” aanbieding) tot 29 september
 • Categorie: Reizen in Comfort 2

Opgelet: Thalys wil gezinnen aanmoedigen om hun uitstap zorgeloos te plannen. Daarom kunnen de “Family” tickets 100% terugbetaald of ingewisseld worden, zonder extra kosten (cf. infra)*.

 

“Ouders kiezen er steeds vaker voor om met de hele kroost op citytrip te gaan. Samen steden ontdekken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maar het is niet altijd mogelijk om de uitstap 2 tot 3 maanden op voorhand te organiseren om zo van lage prijzen te genieten. Daarom lanceert Thalys het “Family” aanbod. Hiermee creëren we een voordelig tarief met toegankelijke beschikbaarheid dat beantwoordt aan de stijgende vraag”, verduidelijkt Schéhérazade Zekri-Chevallet, Chief Commercial Office bij Thalys International.

 

Technische fiche:

 • Naam van het aanbod: Family.
 • Bestemmingen: Alle Thalys-bestemmingen.
 • Voor wie?: minstens 1 kind (-12 jaar op de dag van vertrek) aan Kids tarief, met 1 of 2 volwassen begeleiders. Kinderen +12 jaar genieten van het kortingstarief indien ze als begeleider meereizen, mits toestemming van de ouders.
 • Reisperiode: Vanaf 23 september.
 • Reservatie: Online verkoop op thalys.com, via de Thalys app, bij de traditionele verkoopkanalen van Thalys en bij de erkende reisagentschappen. Steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • Prijs*: Voor begeleiders: €29 tot €40 voor een enkele reis in Comfort 2 en €39 tot €70 voor een enkele reis in Comfort 1 (cf. infra). Kid tarief: een enkele reis in Comfort 1 en Comfort 2 vanaf €10 tot €19 voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.
 • Verkoopsvoorwaarden: Tickets kunnen omgeruild worden tot net voor het vertrek. Tickets worden 100% terugbetaald tot 1 uur voor het vertrek en 50% na het vertrek. De aanbieding is geldig van zodra minstens 1 ticket wordt gekocht aan het Kid tarief (kinderen van 4 tot 12 jaar), of voor begeleiders van kinderen onder de 4 jaar (zonder reservatie van een zitplaats).
 • Meer informatie: www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/speciale-gezinsaanbieding

 

(*) “Family” tarief voor de voornaamste bestemmingen (Diensten in Comfort 1 bevatten toegang tot WiFi, catering geserveerd aan de zitplaats en internationale pers)

 

Bestemming

Begeleiders

Kind (Kid tarief)

CF2

CF1

CF2

CF1

Brussel 1  Parijs

€40

€70

€15

€19

Brussel 1  Keulen

€29

€39

€10

€15

Brussel 1  Amsterdam

€29

€55

€15

€19

 

[1] Afhankelijk van het gekozen Comfort en het tijdstip van reservatie

 

Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis