Nog op zoek naar inspiratie voor een geschenk? Drie weken voor Sinterklaas lanceert Thalys een speciaal eindejaarsaanbod voor in de schoentjes

De eindejaarsfeesten naderen met rasse schreden. Wie nog een geschenkje zoekt voor Sinterklaas of voor Kerstmis, kan tot 6 december bij Thalys terecht voor tickets aan zachte prijzen. Reizen kan dan tussen 6 januari en 28 februari 2014. Het perfecte geschenk voor in de schoentjes. Naar keuze: Parijs aan €25 in Comfort 2 of €45 in Comfort 1 Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Essen aan €15 in Comfort 2

Een origineel geschenk voor:

  • Een dagje shoppen in DUSSELDORF: deze hippe stad bruist van zowel jonge als gerenommeerde designers.

          Enkele reis naar Düsseldorf aan €15 in Comfort 2

  • Een familie-uitstap naar KEULEN: het beroemde carnaval wordt al meer dan 2000 jaar gevierd in deze stad aan de Rijn, en gaat van start op 27 februari 2014.

          Enkele reis naar Keulen aan €15 in Comfort 2

  • Een romantisch weekend voor twee met Valentijn in PARIJS: De Franse hoofdstad ligt met de Thalys slechts op 1u22 van Brussel en is de romantische bestemming bij uitstek.

          Enkele reis naar Parijs aan €45 in Comfort 1, om er te genieten van een aan de zitplaats                                  geserveerde maaltijd, internationale pers en WiFi-verbinding

 

Eindejaarsaanbod vanuit de steden op het
Thalys-netwerk in België:

 

 

 

 

 

Comfort 2

Comfort 1

 

Parijs

€25

€45

 

Duitsland

Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Essen

€15

-

 

 

Tickets beschikbaar op Thalys.com en bij de gebruikelijke verkoopkanalen. Prijzen geldig voor een enkele reis. Tickets niet inwisselbaar en niet terugbetaalbaar, op voorwaarde van beschikbaarheid.

Contacteer ons
Marine Catlin Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Marine Catlin Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis