Nood aan zon en vakantie? Zon-Thalys: een nieuw aanbod tegen lage prijzen

Vaarwel files, tolheffingen en stress achter het stuur! Neem een voorproefje voor de vakantie en kies voor comfort, snelheid en lage prijzen.

Woensdag 19 februari 2014 — Het is tijd om weg te dromen van de zomer! Van 28 juni tot 30 augustus neemt Thalys reizigers elke zaterdag in enkele uren mee naar een reeks zonovergoten steden: Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille.

Met de Zon-Thalys liggen de lavendelvelden, de baaien van Cassis, de adembenemende valleien van de Gorges du Verdon en de galopperende paarden op het strand van Camargue op slechts enkele uurtjes treinen…

 • Reizen naar de Provence kan vanaf 49€ in Comfort 2en 89€ in Comfort 1**. Speciaal voor de lancering van het “Sunshine”-aanbod laat Thalys de ticketprijzen verder dalen: tussen 20 februari en 16 maart 2014 kunnen koopjesjagers tickets kopen voor een reis naar het zuiden van Frankrijk in augustus vanaf 40€ in Comfort 2* en 65€ in Comfort 1**.
   
 • Een tariefsysteem op ieders maat, dat de mogelijkheid biedt om aan een zachte prijs te reizen (tarief No-Flex) of aan een goed evenwicht tussen prijs en flexibiliteit (tarief Semi-Flex).
   
 • Een reis van deur tot deur dankzij het tarief “Elk Belgisch Station” (inbegrepen in de ticketprijs). Het ticket is geldig vanuit elk station op het Belgisch binnenlands netwerk naar de stations van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal.
   
 • Comfortabele en korte reistijden: amper 3u27 naar Valence en 4u42 naar Marseille vanuit Brussel! Met interessante vertrektijden om volop van de zon te genieten in het zuiden van Frankrijk.
   

           Thalys N°9926                          Stations                            Thalys N°9955
            Vertrek 9u10                      Antwerpen Centraal                 Aankomst 22u00
            Vertrek 9u58                            Brussel Zuid                       Aankomst 21u22
          Aankomst 13u25                      Valence TGV                         Vertrek 17u36
          Aankomst 13u59                      Avignon TGV                          Vertrek 16u58
          Aankomst 14u23                 Aix-en-Provence TGV                 Vertrek 16h36
          Aankomst 14u40                 Marseille Saint Charles               Vertrek 16h20
 

 • Info en reservatie: tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 20 februari tot en met 30 augustus 2014 in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus, telefonisch op 070/79.79.79 (0,30€ /min), op thalys.com, of via de Thalys app.

   

  * Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets niet omruilbaar of terugbetaalbaar.
  ** Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets eenmaal omruilbaar tot aan de vooravond van vertrek en aan 50% terugbetaalbaar voor vertrek en tot één uur nadien, in het Thalys station van vertrek.

Zon-Thalys Netwerk