Op naar de zon met Thalys!

Elke zaterdag brengt de Zon-Thalys reizigers in alle rust en aan zachte prijzen naar het zuiden van Frankrijk

Vergeet de eindeloze ritten, de stress achter het stuur en de vermoeidheid... Vertrek met een gerust gemoed en laat je in alle comfort naar de stralende zon van de Provence brengen! 

Elke zaterdag, van 25 juni [1] tot 27 augustus 2016 verbindt de Zon-Thalys België in enkele uren met zonovergoten steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De verkoop begint vanaf 18 februari voor reservaties in de zomervakantie.

Cultuur, een uitstapje in de buitenlucht, even gaan zwemmen of heerlijk zonnebaden? Wat je ook verlangt van je zomervakantie, Thalys brengt je in slechts enkele uren naar het zuiden van Frankrijk. Ideaal om rond te kuieren in de pittoreske straatjes van Aix-en-Provence, de wandelpaden in de omgeving van Valence te verkennen, cultuur op te snuiven in Avignon of te flaneren langs de oude haven van Marseille. 

  • Dankzij de lage prijzen reis je dit jaar naar de Provence met de Zon-Thalys vanaf slechts €40 in Comfort 2 (No-Flex tarief) en €89 in Comfort 1 [2]. Met de speciale aanbieding “Sunshine” denkt Thalys ook aan de vroegboekers die op zoek zijn naar de beste aanbieding. Zo reis je met “Sunshine” naar het Zuiden van Frankrijk vanaf 65 euro in Comfort 1 [2] op sommige treinen.

  • De Zon-Thalys biedt ook een tarief op maat van elke reiziger, dat de mogelijkheid biedt om te reizen aan een zachte prijs (No-Flex tarief) of aan een goed evenwicht tussen prijs en flexibiliteit (Semi-Flex tarief).

  • Aantrekkelijke reistijden: amper 3u39 naar Valence en 4u59 naar Marseille vanuit Brussel!

  • Info en reservaties: tickets voor Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 18 februari 2016 op thalys.com, via de Thalys app, in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op 070/79 79 79 (€0,30 /min).

Thalys reizigers kunnen ook aan om gebruik te maken van kortingen op autoverhuur en overnachtingen via zijn partners Europcar en Pierre & Vacances. Meer info op www.thalys.com/voordelen.

[1] Om technische redenen is het mogelijk dat de eerste ritten van 25 juni uitgesteld worden naar 2 juli.
[2] Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets eenmaal omruilbaar tot de vooravond van vertrek en terugbetaalbaar aan 50% voor vertrek en tot één uur nadien, in het Thalys station van vertrek.

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis