Op naar de zon met Thalys!

Elke zaterdag brengt de Zon-Thalys reizigers in alle rust en aan zachte prijzen naar het zuiden van Frankrijk

Dinsdag 16 februari 2016 — Vergeet de eindeloze ritten, de stress achter het stuur en de vermoeidheid... Vertrek met een gerust gemoed en laat je in alle comfort naar de stralende zon van de Provence brengen! 

Elke zaterdag, van 25 juni [1] tot 27 augustus 2016 verbindt de Zon-Thalys België in enkele uren met zonovergoten steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De verkoop begint vanaf 18 februari voor reservaties in de zomervakantie.

Cultuur, een uitstapje in de buitenlucht, even gaan zwemmen of heerlijk zonnebaden? Wat je ook verlangt van je zomervakantie, Thalys brengt je in slechts enkele uren naar het zuiden van Frankrijk. Ideaal om rond te kuieren in de pittoreske straatjes van Aix-en-Provence, de wandelpaden in de omgeving van Valence te verkennen, cultuur op te snuiven in Avignon of te flaneren langs de oude haven van Marseille. 

  • Dankzij de lage prijzen reis je dit jaar naar de Provence met de Zon-Thalys vanaf slechts €40 in Comfort 2 (No-Flex tarief) en €89 in Comfort 1 [2]. Met de speciale aanbieding “Sunshine” denkt Thalys ook aan de vroegboekers die op zoek zijn naar de beste aanbieding. Zo reis je met “Sunshine” naar het Zuiden van Frankrijk vanaf 65 euro in Comfort 1 [2] op sommige treinen.

  • De Zon-Thalys biedt ook een tarief op maat van elke reiziger, dat de mogelijkheid biedt om te reizen aan een zachte prijs (No-Flex tarief) of aan een goed evenwicht tussen prijs en flexibiliteit (Semi-Flex tarief).

  • Aantrekkelijke reistijden: amper 3u39 naar Valence en 4u59 naar Marseille vanuit Brussel!

  • Info en reservaties: tickets voor Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 18 februari 2016 op thalys.com, via de Thalys app, in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op 070/79 79 79 (€0,30 /min).

Thalys reizigers kunnen ook aan om gebruik te maken van kortingen op autoverhuur en overnachtingen via zijn partners Europcar en Pierre & Vacances. Meer info op www.thalys.com/voordelen.

[1] Om technische redenen is het mogelijk dat de eerste ritten van 25 juni uitgesteld worden naar 2 juli.
[2] Op voorwaarde van beschikbaarheid – tickets eenmaal omruilbaar tot de vooravond van vertrek en terugbetaalbaar aan 50% voor vertrek en tot één uur nadien, in het Thalys station van vertrek.

©ADD
©R. Cintas Flores
©OTCM