Op zoek naar een cadeau voor de eindejaarsfeesten? De Thalys-bestemmingen aan lage prijzen

Het is nu al even kerstmis bij Thalys! Van 10 november tot 14 december lanceert Thalys de eindejaarpromoties: naar Parijs of Nederland voor amper €25. Want er moet niet altijd chocolade onder de kerstboom liggen!

Enkele reis voor €25 in Comfort 1 en voldoende ideeën voor een reis tussen 6 januari en 28 februari 2015.

Parijs, Amsterdam en Rotterdam liggen maar op enkele uren van Brussel, maar doen je toch onmiddellijk het thuisfront vergeten.

  • Een romantisch weekendje in Parijs, de stad van de liefde: hand in hand rondkuieren in Montmartre of op Pont des Arts.
  • Een overdaad aan shoppen en cultuur in Amsterdam: bezoek de leuke musea en stap regelmatig eens binnen in één van de talkrijke modeboetieks.
  • Op pittoreske familie-uitstap naar Rotterdam.

Tip! De Thalys Welcomers delen hun favoriete adresjes op thalys.com/be/nl/bestemmingen/. Neem een kijkje voor een origineel bezoek aan de Thalys-bestemmingen met tips voor restaurants, cafés, musea, …

Om ten volle te genieten van de uitzonderlijke services, biedt Thalys ook promoties aan in Comfort 1: catering aan de zitplaats, internationale pers, WiFi, … Naar Parijs vanaf €45

 

Technische fiche

Naam van de promotie: Eindejaarspromotie

Bestemmingen: Parijs en Nederland

Reserveren: vanaf 10 november tot 14 december 2014

Reizen: vanaf 6 januari tot 28 februari 2015

Verkoopsvoorwaarden: online op thalys.com, via de Thalys-app, de traditionele verkoopkanalen en bij de erkende reisbureaus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

Meer informatie: thalys.com

 

Tarieven / Bestemmingen  CF2 CF1
Brussel <->  Parijs 25 € 45 €

Brussel <->  Nederland

Rotterdam, Schiphol en Amsterdam

25 € /
Contacteer ons
Eva Mertens Press Coordinator, Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Eva Mertens Press Coordinator, Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis