Op zoek naar een cadeau voor de eindejaarsfeesten? De Thalys-bestemmingen aan lage prijzen

Het is nu al even kerstmis bij Thalys! Van 10 november tot 14 december lanceert Thalys de eindejaarpromoties: naar Parijs of Nederland voor amper €25. Want er moet niet altijd chocolade onder de kerstboom liggen!

Vrijdag 7 november 2014 — Enkele reis voor €25 in Comfort 1 en voldoende ideeën voor een reis tussen 6 januari en 28 februari 2015.

Parijs, Amsterdam en Rotterdam liggen maar op enkele uren van Brussel, maar doen je toch onmiddellijk het thuisfront vergeten.

  • Een romantisch weekendje in Parijs, de stad van de liefde: hand in hand rondkuieren in Montmartre of op Pont des Arts.
  • Een overdaad aan shoppen en cultuur in Amsterdam: bezoek de leuke musea en stap regelmatig eens binnen in één van de talkrijke modeboetieks.
  • Op pittoreske familie-uitstap naar Rotterdam.

Tip! De Thalys Welcomers delen hun favoriete adresjes op thalys.com/be/nl/bestemmingen/. Neem een kijkje voor een origineel bezoek aan de Thalys-bestemmingen met tips voor restaurants, cafés, musea, …

Om ten volle te genieten van de uitzonderlijke services, biedt Thalys ook promoties aan in Comfort 1: catering aan de zitplaats, internationale pers, WiFi, … Naar Parijs vanaf €45

 

Technische fiche

Naam van de promotie: Eindejaarspromotie

Bestemmingen: Parijs en Nederland

Reserveren: vanaf 10 november tot 14 december 2014

Reizen: vanaf 6 januari tot 28 februari 2015

Verkoopsvoorwaarden: online op thalys.com, via de Thalys-app, de traditionele verkoopkanalen en bij de erkende reisbureaus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

Meer informatie: thalys.com

 

Tarieven / Bestemmingen  CF2 CF1
Brussel <->  Parijs 25 € 45 €

Brussel <->  Nederland

Rotterdam, Schiphol en Amsterdam

25 € /
Ⓒ Thalys International
Ⓒ Thalys International
Ⓒ Thalys International
Eva Mertens

Press Coordinator

Thalys International