Op zoek naar een cadeau voor de eindejaarsfeesten? De Thalys-bestemmingen aan lage prijzen

Het is nu al even kerstmis bij Thalys! Van 10 november tot 14 december lanceert Thalys de eindejaarpromoties: naar Parijs of Nederland voor amper €25. Want er moet niet altijd chocolade onder de kerstboom liggen!

Enkele reis voor €25 in Comfort 1 en voldoende ideeën voor een reis tussen 6 januari en 28 februari 2015.

Parijs, Amsterdam en Rotterdam liggen maar op enkele uren van Brussel, maar doen je toch onmiddellijk het thuisfront vergeten.

  • Een romantisch weekendje in Parijs, de stad van de liefde: hand in hand rondkuieren in Montmartre of op Pont des Arts.
  • Een overdaad aan shoppen en cultuur in Amsterdam: bezoek de leuke musea en stap regelmatig eens binnen in één van de talkrijke modeboetieks.
  • Op pittoreske familie-uitstap naar Rotterdam.

Tip! De Thalys Welcomers delen hun favoriete adresjes op thalys.com/be/nl/bestemmingen/. Neem een kijkje voor een origineel bezoek aan de Thalys-bestemmingen met tips voor restaurants, cafés, musea, …

Om ten volle te genieten van de uitzonderlijke services, biedt Thalys ook promoties aan in Comfort 1: catering aan de zitplaats, internationale pers, WiFi, … Naar Parijs vanaf €45

 

Technische fiche

Naam van de promotie: Eindejaarspromotie

Bestemmingen: Parijs en Nederland

Reserveren: vanaf 10 november tot 14 december 2014

Reizen: vanaf 6 januari tot 28 februari 2015

Verkoopsvoorwaarden: online op thalys.com, via de Thalys-app, de traditionele verkoopkanalen en bij de erkende reisbureaus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

Meer informatie: thalys.com

 

Tarieven / Bestemmingen  CF2 CF1
Brussel <->  Parijs 25 € 45 €

Brussel <->  Nederland

Rotterdam, Schiphol en Amsterdam

25 € /
Contacteer ons
Eva Mertens Press Coordinator, Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Eva Mertens Press Coordinator, Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Over Thalys

Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar. De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50. Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.

Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.

Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u15 en 30% goedkopere tickets. Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis