Reis dit voorjaar voor €19 naar Parijs met IZY

Maandag 12 februari 2018 — Vanaf morgen tot 22 februari pakt IZY, de lowcost-trein tussen Brussel en Parijs, uit met een aanbod van €19 (Standaardoptie) voor alle reizen van 12 maart tot 8 april; het uitgelezen moment voor een citytrip met vrienden of met de hele familie om in de lentezon te genieten van alle troeven die de Franse hoofdstad te bieden heeft.

"IZY is een volwaardig lid van de Thalys-familie en ook op onze rode treinen bieden we een heleboel kleine prijzen aan. We streven ernaar om zo nauwkeurig mogelijk in te spelen op de verwachtingen van onze vrijetijdsreizigers en daarom zetten we speciale promoties op. Op deze manier kunnen we al onze klanten Parijs laten ontdekken aan een zachte prijs", zegt Bruno Dierickx, commercieel directeur van Thalys.

Details van de promotie:

Tickets zijn te koop op https://www.izy.com/nl/spring van 13 tot 22 februari 2018 voor reizen tussen 12 maart en 8 april 2018. Uniforme prijzen: €19 voor het Standaardtarief en €29 voor het Standaard XL-tarief. De tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden.

 

Over IZY

Op 3 april 2016 lanceerde Thalys IZY als lowcostalternatief voor de verbinding Brussel-Parijs. Het nieuwe aanbod, dat speciaal bedacht werd voor vrijetijdsreizigers, biedt een antwoord op de vraag naar een snelle reisformule tegen zachte prijzen.

Met tarieven vanaf €19, verlaagt IZY de prijs voor een ritje Brussel-Parijs tot een ongezien minimum.  De tickets kunnen enige tijd vooraf worden gereserveerd (twee maanden voor vertrek te koop aangeboden) en een budgetvriendelijke keuze blijft tot op het allerlaatste boekingsmoment mogelijk. De maximumprijs bedraagt €59 (zonder opties).

Met trajecten die gemiddeld 2u15 duren (tussen 2u08 en 2u30 afhankelijk van het tijdsschema), en met 2 heenritten op vrijdag en 2 terugritten op zondag, biedt IZY de mogelijkheid om het weekend in Parijs door te brengen. Sinds de lancering heeft IZY zo meer dan 400 000 reizigers mogen verwelkomen tussen Brussel en Parijs. Zonder IZY had 60% van die reizigers niet de trein genomen voor dit traject, en nog eens de helft daarvan was al helemaal niet vertrokken.

IZY-trein
Parijs - zicht op de Eifeltoren