Reis voor hetzelfde tarief als uw kind: 15 euro voor jong en oud!

Vrijdag 10 maart 2017 — Een reis naar Duitsland en Nederland met uw kroost is dit voorjaar kinderspel. Ouders betalen hetzelfde tarief als hun kind, 15 euro. Zo kunnen ze met het gezin de Nederlandse en Duitse steden ontdekken. 

Van 16 tot 31 maart biedt Thalys gezinnen de mogelijkheid om naar Nederland en Duitsland te reizen tegen een zeer lage prijs. In de Nederlandse en Duitse steden vallen er namelijk heel wat leuke adresjes en activiteiten te ontdekken voor gezinnen. Zo kunnen ze in de huid kruipen van een wetenschapper in het interactieve Science Museum in Amsterdam, hun favoriete sporters aanschouwen in het Sport & Olympische spelen Museum in Keulen of een onvergetelijke ervaring beleven in de Euromast in Rotterdam.

Sinds de invoering van het KID tarief reizen kinderen jonger dan 12 jaar voor 15 euro naar alle Thalys-bestemmingen. In de paasvakantie gaat Thalys nog een stapje verder en wordt er een zeer eenvoudig principe gehanteerd: reizen tegen hetzelfde tarief als uw kind, dus 15 euro voor jong en oud. 

We hopen dankzij deze uitzonderlijke promotie dit voorjaar veel kids te zien in onze treinen, zodat we samen aan het multiculturele Europa van morgen kunnen bouwen.” - Bruno Dierickx, Commercieel Directeur Thalys.

Technische gegevens

  • Reserveringsdatum: van 16 tot 31 maart
  • Reisdata: van 2 april tot 14 mei
  • Bestemmingen / prijzen:
    • Enkele reis naar Nederland in Comfort 2: € 15
    • Enkele reis naar Duitsland in Comfort 2: € 15
  • Tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet elke volwassene met een kind reizen dat in het bezit is van een ticket tegen het KID-tarief. 
  • Verkoopvoorwaarden: onlineverkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten en in reisbureaus.