Reis voor hetzelfde tarief als uw kind: 15 euro voor jong en oud!

Een reis naar Duitsland en Nederland met uw kroost is dit voorjaar kinderspel. Ouders betalen hetzelfde tarief als hun kind, 15 euro. Zo kunnen ze met het gezin de Nederlandse en Duitse steden ontdekken. 

Van 16 tot 31 maart biedt Thalys gezinnen de mogelijkheid om naar Nederland en Duitsland te reizen tegen een zeer lage prijs. In de Nederlandse en Duitse steden vallen er namelijk heel wat leuke adresjes en activiteiten te ontdekken voor gezinnen. Zo kunnen ze in de huid kruipen van een wetenschapper in het interactieve Science Museum in Amsterdam, hun favoriete sporters aanschouwen in het Sport & Olympische spelen Museum in Keulen of een onvergetelijke ervaring beleven in de Euromast in Rotterdam.

Sinds de invoering van het KID tarief reizen kinderen jonger dan 12 jaar voor 15 euro naar alle Thalys-bestemmingen. In de paasvakantie gaat Thalys nog een stapje verder en wordt er een zeer eenvoudig principe gehanteerd: reizen tegen hetzelfde tarief als uw kind, dus 15 euro voor jong en oud. 

We hopen dankzij deze uitzonderlijke promotie dit voorjaar veel kids te zien in onze treinen, zodat we samen aan het multiculturele Europa van morgen kunnen bouwen.” - Bruno Dierickx, Commercieel Directeur Thalys.

Technische gegevens

 • Reserveringsdatum: van 16 tot 31 maart
 • Reisdata: van 2 april tot 14 mei
 • Bestemmingen / prijzen:
  • Enkele reis naar Nederland in Comfort 2: € 15
  • Enkele reis naar Duitsland in Comfort 2: € 15
 • Tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet elke volwassene met een kind reizen dat in het bezit is van een ticket tegen het KID-tarief. 
 • Verkoopvoorwaarden: onlineverkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten en in reisbureaus.

 

Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis