Richting de zon met Thalys

Vanaf 24 juni tot 26 augustus brengt de Zon-Thalys je elke week naar het Zuiden van Frankrijk

Donderdag 2 februari 2017 — Genoeg van de winter? Dan is het hoog tijd om de zomervakantie te boeken. Met de Zon-Thalys brengt Thalys reizigers elke zaterdag van 24 juni tot 26 augustus naar de zonovergoten steden Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Begin al maar te dromen van een vakantie in Zuid-Frankrijk, want tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari. Geen file, stress of vermoeidheid, maar in de plaats genieten van een snelle en comfortabele reis aan boord van de Zon-Thalys.

Een comfortabele reis aan een zachte prijs

Met de Zon-Thalys kunnen reizigers in alle rust al aan boord van de trein aan hun vakantie beginnen: zich verdiepen in een reisgids of leesboek, een spelletje spelen of op het internet surfen dankzij de wifiverbinding (gratis voor alle reizigers in Comfort 1 en Comfort 2), het kan allemaal. Tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf €40 in Comfort 2 en vanaf €89 in Comfort 1, voor reizen vanuit Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys geeft reizigers de kans om in slechts 3u36 van Brussel-Zuid naar Valence te reizen, en in 4u55 naar Marseille. 

Vroegboekers worden beloond met de ‘Sunshine Promotie’

Reizigers die hun ticket reserveren tussen 9 februari en 15 februari kunnen genieten van een extra lage prijs in Comfort 1. Dankzij de ‘Sunshine Promotie’ kunnen tickets gereserveerd worden aan slecht 65 euro [1]. Reizigers in Comfort 1 kunnen genieten van extra diensten aan boord, zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats en de internationale pers aan boord.

Reservaties en dienstregeling

Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 9 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88.

 

[1] Reservaties tussen 9 en 15 februari voor reizen tussen 24 juni en 26 augustus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden.  

De Calanque Sormiou nabij Marseille - © OTCM
De oude haven (Le Vieux Port) in Marseille  - © OTCM (P.Micaleff)
Markt in Aix-en-Provence - © S. Spiteri
Bérengère Vuathier, Juliana Bruno, Frédérique Delcroix Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs