Richting de zon met Thalys

Vanaf 24 juni tot 26 augustus brengt de Zon-Thalys je elke week naar het Zuiden van Frankrijk

Genoeg van de winter? Dan is het hoog tijd om de zomervakantie te boeken. Met de Zon-Thalys brengt Thalys reizigers elke zaterdag van 24 juni tot 26 augustus naar de zonovergoten steden Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Begin al maar te dromen van een vakantie in Zuid-Frankrijk, want tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari. Geen file, stress of vermoeidheid, maar in de plaats genieten van een snelle en comfortabele reis aan boord van de Zon-Thalys.

Een comfortabele reis aan een zachte prijs

Met de Zon-Thalys kunnen reizigers in alle rust al aan boord van de trein aan hun vakantie beginnen: zich verdiepen in een reisgids of leesboek, een spelletje spelen of op het internet surfen dankzij de wifiverbinding (gratis voor alle reizigers in Comfort 1 en Comfort 2), het kan allemaal. Tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf €40 in Comfort 2 en vanaf €89 in Comfort 1, voor reizen vanuit Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys geeft reizigers de kans om in slechts 3u36 van Brussel-Zuid naar Valence te reizen, en in 4u55 naar Marseille. 

Vroegboekers worden beloond met de ‘Sunshine Promotie’

Reizigers die hun ticket reserveren tussen 9 februari en 15 februari kunnen genieten van een extra lage prijs in Comfort 1. Dankzij de ‘Sunshine Promotie’ kunnen tickets gereserveerd worden aan slecht 65 euro [1]. Reizigers in Comfort 1 kunnen genieten van extra diensten aan boord, zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats en de internationale pers aan boord.

Reservaties en dienstregeling

Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 9 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88.

 

[1] Reservaties tussen 9 en 15 februari voor reizen tussen 24 juni en 26 augustus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden.  

Contacteer ons
Bérengère Vuathier, Juliana Bruno, Frédérique Delcroix Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier, Juliana Bruno, Frédérique Delcroix Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis