Sneeuw Thalys: in rechte lijn naar de Franse Alpen!

Woensdag 11 september 2013 — Tickets voor de Sneeuw Thalys beschikbaar vanaf donderdag 12 september voor reizen vanaf 21 december
 
Nog even geen zin om aan de winter te denken? En aan een skivakantie? De ski’s aantrekken, de après-ski, schitterende besneeuwde hellingen, de zon, de berglucht, een fondue in een gezellige blokhut, ... Tijd om voorbereidingen te treffen! 
 
Van 21 december 2013 tot 19 april 2014 neemt de Sneeuw Thalys vakantiegangers elke zaterdag mee naar de mooiste skistations van de Franse Alpen. Van Brussel naar Chambéry in 4 uur en 33 minuten, comfortabel en zonder files: de ideale manier om in topvorm aan de voet van de piste te verschijnen. 

Van het stadscentrum naar de Alpenweide

Van 21 december 2013 tot 19 april 2014 vervoert de Sneeuw Thalys elke zaterdag wintersporters rechtstreeks naar de piste.

Vanuit Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid[1] rijden de rode hogesnelheidstreinen in één keer naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. De Sneeuw Thalys brengt de reizigers, in alle comfort, op 4 uur en 33 minuten in Chambéry en op 6 uur en 46 minuten in Bourg-Saint-Maurice.

Thalys biedt de wintersporters verschillende formules aan, vanaf € 59 voor een enkele heenreis[2]: van het ticket No-Flex in Comfort 2 tot het ticket Flex Comfort 1 - voor ieder wat wils.

Ø  Nieuw: Snow Flake! Thalys biedt tickets aan € 49 voor een enkele reis in Comfort 2 bij elke reservatie vóór 29 september[3].

Service inbegrepen

Sneeuw Thalys verzekert een comfortabele reis zonder verkeersopstoppingen en met een uitstekende service. Omdat wintersporters meestal heel wat uitrusting bijhebben, stelt Thalys medewerkers van Skihost ter beschikking om de reizigers te helpen hun bagage en uitrusting in en uit de trein te laden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog ook de andere services van Thalys, zoals de catering (in de Thalys Welcome Bar of aan uw zitplaats in Comfort 1) en de on-board WiFi.

Vakantiepartners

Om een geslaagde en zorgeloze vakantie te kunnen aanbieden, heeft Thalys ook enkele voordelige arrangementen uitgewerkt met partners: hotelreservatie, skiverhuur, verbindingen tussen de stations in de Tarentaise en de skigebieden of een parkeerplaats voor uw wagen in Antwerpen of Brussel. Alle details over deze partneraanbiedingen zijn beschikbaar op Thalys.com.

Praktische info

Tickets voor de Sneeuw Thalys zijn beschikbaar vanaf 12 september 2013, 9u op www.thalys.com, alsook bij de erkende reisbureaus, in de internationale stations van de NMBS of via het internationale call center op +32 (0)70/79.79.79[4].[1] En de rest van het nationale Belgische spoorwegennet via deze twee internationale stations. Het ticket 'Elk Belgisch Station' is geldig van en naar alle Belgische stations.

[2] Tickets No-Flex in Comfort 2 onder voorbehoud van beschikbaarheid.

[3] Voor heenreizen van 11 tot en met 18 januari en terugreizen tot en met 1 februari.

[4] € 0,30/minuut en € 7 dossierkosten voor de aankoop van tickets

 

Netwerk