Thalys verwelkomt binnenkort de 100.000.000 reiziger

Wedstrijd met als hoofdprijs: een zitplaats voor het leven

Deze herfst mag Thalys zijn 100.000.000ste reiziger verwelkomen. Hiermee behaalt Thalys een belangrijke mijlpaal sinds het begin van zijn geschiedenis in 1996. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een wedstrijd georganiseerd waarmee mooie prijzen te winnen zijn, met als hoofdprijs een zitplaats voor het leven aan boord van Thalys

Een leven lang gratis reizen aan boord van Thalys tussen België, Frankrijk, Nederland en Duitsland
Van 26 september tot en met 20 oktober kunnen deelnemers uit België, Frankrijk, Nederland en Duitsland via een online game kans maken op een zitplaats voor het leven aan boord van Thalys of op één van vier weekendjes weg voor twee personen naar Thalys bestemmingen. Het spel is een online stoelendans, waarbij de spelers drie niveaus moeten doorlopen door steeds snel een stoel te kiezen. Daarna kan door middel van het beantwoorden van een vraag een finaleplaats worden gewonnen. Deelnemers kunnen het spel elke dag spelen en hun kansen verhogen door het spel te delen via Facebook en Twitter.

Ongezien: een “live” finale in Brussel
Op 7 december organiseert Thalys een live evenement voor de 100 finalisten in Brussel. Alle finalisten uit België, Frankrijk, Nederland en Duitsland nemen deel aan de grote live-stoelendans. Alle details over de wedstrijd zijn te vinden op thalys.com vanaf 26 september.

Thalys vervoert 100 000 000 reizigers sinds 1996
Thalys zal in november 2013 zijn 100 000 000 reiziger tussen Brussel, Parijs, Amsterdam en Keulen vervoeren sinds het begin van zijn geschiedenis ongeveer 18 jaar geleden. Wie zal het zijn? Thalys voorziet bovenop de wedstrijd nog talrijke andere verassingen. Details hierover volgen nog.

Contacteer ons
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis