Thalys brengt deze zomer Crazy Thalys terug: Elke dag een Thalys tussen Brussel en Parijs aan 100% lage prijzen

Elke dag 371 zitplaatsen naar Parijs aan “crazy” tarieven

Na het succes van de Crazy Thalys vorige zomer, hernieuwt Thalys dit zomeraanbod. Van 13 juli tot 30 augustus biedt Thalys één trein per dag aan tussen Brussel en Parijs aan 100% lage prijzen: alle tickets op deze Thalys tussen € 22 en € 58, naargelang de beschikbaarheid en gekozen flexibiliteit (bij € 58 maximale garantie tot de avond voor vertrek).

Thalys maakt geen onderscheid tussen Comfort 1 en Comfort 2 en kan zo nog meer zitplaatsen tegen lage prijzen aanbieden aan de reizigers. Een aantal reizigers krijgen zo de gelegenheid om te genieten van het comfort van de 1e klasse (wetende dat de diensten van Comfort 1 niet worden aangeboden op de “Crazy” treinen).

Liefhebbers van de vele diensten aangeboden door Thalys in Comfort 1 kunnen naar de Franse hoofdstad reizen met één van de 24 andere dagelijkse Thalys-verbindingen (dagelijks gemiddeld 25 heen-en terugritten). De reizigers kunnen dan genieten van catering aan de zitplaats, on-board WiFi, internationale pers en de taxireservatie dienst.

“Met de Crazy Thalys willen we nog meer reizigers de mogelijkheid geven om onze bestemmingen te ontdekken” verduidelijkt Sheherazade Zekri-Chevalet, commercieel directeur bij Thalys International.

 

 Praktische fiche

 • Naam van de actie: Crazy Thalys
 • Verkoopsperiode: vanaf 3 maanden voor de datum van vertrek
 • Reisperiode: van 13 juli tot 30 augustus 2014
 • Bestemming: Brussel-Parijs
 • Uurregeling: 
  Brussel – Parijs: maandag 16u13 / zaterdag 16u13 / zondag 21u13
  Parijs – Brussel: maandag 18u55 / van dinsdag tot donderdag en op zaterdag 11u25 / vrijdag 21u55 / zondag 22u25
 • Prijs: enkele reis vanaf € 22 (Tarief 1e Minuten) tot € 58 (Tarief “Semi-Flex”). Prijsgarantie tot de dag voor het vertrek.
 • Verkoopsvoorwaarden: online verkoop op thalys.com, via de Thalys app, via alle traditionele verkoopkanalen en bij de reisagentschappen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Omruilen en terugbetaling kan aan de normale voorwaarden van het gekozen tarief (omruilen of terugbetaling niet mogelijk bij de tarieven “1e Minuten” en “No Flex”. Omruilen en terugbetaling onder voorwaarden bij het tarief “Semi-Flex”).
Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis