Thalys kiest voor Railrest om zijn onthaal- en cateringdiensten verder te versterken

Wednesday, July 23, 2014 — Dankzij het vernieuwde partnership met Railrest, gaat Thalys vanaf 1 november 2014 nog een stapje verder in zijn zoektocht naar de beste kwaliteit voor cateringdiensten en onthaal. De dienstverlening van het personeel, de kwaliteit van de producten en in de catering de diverse streken van het Thalys land onder de aandacht brengen, zullen meer dan ooit een prioriteit zijn.

Door te luisteren naar klanten en er altijd naar te streven om nog beter in te spelen op hun verwachtingen krijgt Thalys een hoge tevredenheidscore (bijna 80% voor catering in het eerste semester van 2014, één van de hoogste scores sinds 2008, en 95% voor de ontvangst en beschikbaarheid van het personeel).

Thalys wil de kwaliteit van zijn dienstverlening nog verbeteren en belichaamt daardoor meer dan ooit de "Van harte welkom"-filosofie. Een strategische zet, op enkele maanden van de transformatie van Thalys naar een spoorwegonderneming*.

 

We proberen altijd zo goed mogelijk te beantwoorden aan de wensen van onze reizigers door ze een zeer goede service aan te bieden, zowel voor de ontvangst als voor de kwaliteit van de cateringdiensten. De tevredenheidscijfers van onze reizigers tonen het hoge niveau van deze rijke en innovatieve dienstverlening. Door onze nieuwe samenwerking met Railrest, zetten we verder in op kwaliteit, door onder andere nieuwe concepten uit te werken rond de streken van het Thalys land. Onze reizigers kunnen vanaf dit najaar bijvoorbeeld originele, speciaal voor Thalys gemaakte gerechten testen, waarin alle bestemmingen vertegenwoordigd worden. Er wordt ook een contactpersoon in elk van onze treinen aangesteld ter verbetering van de klantenervaring aan boord. Ons hoofddoel is en blijft om altijd voorop te blijven in wat de reiziger van ons verwacht”, zegt Franck Gervais, CEO Thalys International.

 

* Begin 2015

 

De aanbesteding bevat verschillende onderdelen:

  • Het personeel voor de bediening aan de zitplaats van de catering diensten in Comfort 1 voor alle Thalys-verbindingen (4 landen)
  • De catering diensten in Comfort 1 voor alle Thalys-verbindingen (4 landen)
  • De dienstverlening in de Thalys Welcome Bar (bediening en catering) voor alle Thalys-verbindingen (4 landen)
  • De dienstverlening in de lounge van Brussel-Zuid, de kiosk van Brussel-Zuid en de diensten op het perron (momenteel onthaal in Paris-Nord en Brussel-Zuid).