Thalys lanceert deze zomer Crazy Thalys

Treinen tussen Brussel en Parijs aan 100% lage prijzen

Van 14 juli tot 7 september in de aanbieding: alle tickets van één van de dagelijkse treinen tussen Brussel en Parijs aan prijzen tussen 22 € en 57 € tot de dag voor vertrek

Parijs aan gekke prijzen!

Tijdens de zomer probeert Thalys een nieuwe aanbieding uit:Crazy Thalys. Van 14 juli tot 7 september biedt Thalys één trein per dag aan tussen Brussel en Parijs voor « 100% lage prijzen », met tickets tussen de 22 € en 57 €. (Maximale garantie tot de dag voor vertrek)

Naargelang de reservatie worden de plaatsen toegekend in Comfort 2 en Comfort 1. Reizigers hebben zo de gelegenheid om te genieten van het comfort van de 1e klasse tegen ongekende prijzen.

De diensten van Comfort 1 worden daarentegen niet aangeboden op de « Crazy Thalys-treinen ». Liefhebbers van catering aan de zitplaats, internationale pers en de taxireservatie dienst kunnen op dezelfde dag een andere Thalys nemen om te reizen tussen de twee hoofdsteden.

De reservaties voor de Crazy Thalys zijn mogelijk vanaf 25 april.
 

Crazy Thalys

Brussel - Parijs

Parijs – Brussel

Maandag tot donderdag

12u37

12u55

Vrijdag

08u37

21u55

Zaterdag

16u13

12u55

Zondag

 -

22u25

 

Contacteer ons
Charlotte De Thaye Thalys International
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Charlotte De Thaye Thalys International
Emmelien Werbrouck Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis