Thalys lanceert een nieuwe zomeraanbieding voor senioren

Senioren reizen met deze zomerse aanbieding aan een lage prijs samen met familie en vrienden. Tickets te koop vanaf €39 tot 1 juli voor een reis in juli of augustus

Het hele jaar door biedt Thalys senioren verschillende voordelen aan, met speciale tarieven, toegankelijk zonder kaart* voor zestig plussers naar alle bestemmingen van het Thalys-netwerk. Om de zomer feestelijk in te zetten, doet Thalys er nog een schepje bovenop. Thalys lanceert een nieuwe aanbieding waardoor senioren tot 1 juli tickets kunnen kopen voor een reis in juli of augustus. Voor de liefhebbers van reizen, cultuur en authenticiteit is Parijs op amper 1u22 verwijderd, voor €39 in Comfort 2.
Velen dromen ervan om de lichtstad te ontdekken samen met hun kleinkinderen. Door het Kid** tarief van Thalys kunnen kinderen tot 12 jaar reizen naar Parijs vanaf €15 (in Comfort 2).
De Thalys-website staat boordevol tips en leuke adresjes en de Welcomers van Thalys geven op de website inspiratie voor de ideale citytrip: https://www.thalys.com/be/nl/bestemmingen
 

Technische fiche

 • Aanbieding: Summer Senior
 • Informatie: www.thalys.com
 • Bestemming: België – Parijs
 • Reisperiode: van 1 juli tot 31 augustus 2014
 • Reservatie: tot 1 juli 2014 (tot 15 dagen voor vertrek)
 • Voorwaarden: aanbieding geldig vanaf +60 jaar op de dag van het vertrek, afhankelijk van de beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.
 • Verkoopkanalen: online verkoop op thalys.com, in de stations en bij de erkende reisagentschappen.
 • Tarieven (cf infra):
  # €39 in Comfort 2
  # Vanaf €50 in Comfort 1

* Voorbeeld van het Senior tarief Brussel-Parijs het hele jaar beschikbaar: €69 in Comfort 2, €90 in Comfort 1 (afhankelijk van beschikbaarheid, Eén keer omruilbaar voor het vertrek en tot één uur na het vertrek, in het Thalys-vertrekstation. 100% terugbetaald voor het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation.- cf. https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/senior)

** Kid tarief (voor kinderen onder 12 jaar): Tussen €15 en €29 in Comfort 2. Tussen €19 en €39 in Comfort 1 (afhankelijk van beschikbaarheid, Onbeperkt omruilbaar vóór het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation. 100% terugbetaald vóór het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation. 50% terugbetaald vanaf één uur na het vertrek.- cf. https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/kindertarief/kid)

Zomertarief Senioren

België - Parijs CF2 CF1
Brussel - Parijs €39 €69
Antwerpen - Parijs €75
Luik, Gent - Parijs €70
Brugge - Parijs €72
Oostende - Parijs €73
Charleroi - Parijs €53
Namen - Parijs €56
Bergen - Parijs €50
Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis