Thalys lanceert een nieuwe zomeraanbieding voor senioren

Senioren reizen met deze zomerse aanbieding aan een lage prijs samen met familie en vrienden. Tickets te koop vanaf €39 tot 1 juli voor een reis in juli of augustus

Het hele jaar door biedt Thalys senioren verschillende voordelen aan, met speciale tarieven, toegankelijk zonder kaart* voor zestig plussers naar alle bestemmingen van het Thalys-netwerk. Om de zomer feestelijk in te zetten, doet Thalys er nog een schepje bovenop. Thalys lanceert een nieuwe aanbieding waardoor senioren tot 1 juli tickets kunnen kopen voor een reis in juli of augustus. Voor de liefhebbers van reizen, cultuur en authenticiteit is Parijs op amper 1u22 verwijderd, voor €39 in Comfort 2.
Velen dromen ervan om de lichtstad te ontdekken samen met hun kleinkinderen. Door het Kid** tarief van Thalys kunnen kinderen tot 12 jaar reizen naar Parijs vanaf €15 (in Comfort 2).
De Thalys-website staat boordevol tips en leuke adresjes en de Welcomers van Thalys geven op de website inspiratie voor de ideale citytrip: https://www.thalys.com/be/nl/bestemmingen
 

Technische fiche

 • Aanbieding: Summer Senior
 • Informatie: www.thalys.com
 • Bestemming: België – Parijs
 • Reisperiode: van 1 juli tot 31 augustus 2014
 • Reservatie: tot 1 juli 2014 (tot 15 dagen voor vertrek)
 • Voorwaarden: aanbieding geldig vanaf +60 jaar op de dag van het vertrek, afhankelijk van de beschikbaarheid. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.
 • Verkoopkanalen: online verkoop op thalys.com, in de stations en bij de erkende reisagentschappen.
 • Tarieven (cf infra):
  # €39 in Comfort 2
  # Vanaf €50 in Comfort 1

* Voorbeeld van het Senior tarief Brussel-Parijs het hele jaar beschikbaar: €69 in Comfort 2, €90 in Comfort 1 (afhankelijk van beschikbaarheid, Eén keer omruilbaar voor het vertrek en tot één uur na het vertrek, in het Thalys-vertrekstation. 100% terugbetaald voor het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation.- cf. https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/senior)

** Kid tarief (voor kinderen onder 12 jaar): Tussen €15 en €29 in Comfort 2. Tussen €19 en €39 in Comfort 1 (afhankelijk van beschikbaarheid, Onbeperkt omruilbaar vóór het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation. 100% terugbetaald vóór het vertrek en tot één uur na het vertrek in het Thalys-vertrekstation. 50% terugbetaald vanaf één uur na het vertrek.- cf. https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/kindertarief/kid)

Zomertarief Senioren

België - Parijs CF2 CF1
Brussel - Parijs €39 €69
Antwerpen - Parijs €75
Luik, Gent - Parijs €70
Brugge - Parijs €72
Oostende - Parijs €73
Charleroi - Parijs €53
Namen - Parijs €56
Bergen - Parijs €50
Contacteer ons
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Mieke De Sutter Whyte Corporate Affairs
Patricia Baars Thalys International
Over Thalys

Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar. De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50. Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.

Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.

Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u15 en 30% goedkopere tickets. Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis