Thalys opent de eindejaarsperiode met duizenden tickets aan lage prijzen

December komt eraan en Thalys onthult met plezier een laatste mooie verrassing als afsluiter van het feestjaar ter gelegenheid van haar 20e verjaardag. Zes weken voor de kerstperiode stelt Thalys duizenden tickets ter beschikking aan een zacht prijsje. Een winterse citytrip tussen 19 december en 15 februari, het perfecte cadeau voor onder de kerstboom!

Parijs en Nederland schakelen over op wintertijd

Geen idee wat te geven met kerst of oudejaar? Waarom niet een trip naar Parijs met vrienden of familie om er de stad in een kerstdecor te herontdekken, of naar Amsterdam om te kuieren langs de met sneeuw bedekte kanalen? Thalys biedt iedereen de kans om zo’n winterse citytrip te maken. Tussen 15 november en 5 december zullen namelijk 78 000 tickets richting Parijs en Nederland aan een spotprijs verkocht worden, dit zowel voor Comfort 2 als voor Comfort 1. 

Reservatiedata: van 15 november tot 5 december 2016  

Reisdata: van 19 december 2016 tot 15 februari 2017 

Tarieven en bestemmingen:

  • 20      14 000 tickets richting Parijs in Comfort 2
  • 29      49 000 tickets richting Parijs en Nederland in Comfort 2
  • 45      15 000 tickets richting Parijs en Nederland in Comfort 1, met een gamma aan diensten, waaronder een maaltijd die geserveerd wordt aan de zitplaats

Duitsland, een echte hotspot tijdens de feestdagen

Het is haast onmogelijk om te mijmeren over kerstmarkten zonder te denken aan Duitsland. Om reizigers ten volle te laten genieten van deze magische sfeer, verkoopt Thalys tijdens de kerstperiode ook duizenden tickets aan een laag prijsje richting Duitsland. Voor slechts €19 in Comfort 2 en €30 in Comfort 1 reist u al naar een van de Duitse bestemmingen : Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg, Essen of Dortmund. Wie ervoor kiest om naar Essen te gaan (op 1u52 van Brussel), mag zeker niet vergeten om het industriële complex van Zollverein te bezoeken, pret verzekerd voor sneeuwliefhebbers.

Voorwaarden

  • Tariefvoorwaarden: tickets zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheden.
  • Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.
Contacteer ons
Eva Mertens, Peter Lybeer Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Eva Mertens, Peter Lybeer Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis