Thalys opent een Store&More in Düsseldorf

Een nieuwe onthaal- en verkoopruimte voor Thalys-klanten, tegenover het Centraal station van Düsseldorf

Dinsdag 7 juni 2016 — Na de Store&More vestigingen in Keulen (geopend in 2012) en in Aken (geopend in 2014), opent Thalys vandaag zijn derde verkooppunt in Duitsland, namelijk  op het Bertha von Suttnerplein te Düsseldorf, vlakbij het Centraal station en de Thalys-perronnen.

Een verwelkoming op maat   

De Store&More in Düsseldorf biedt de Thalys- reizigers de mogelijkheid om te ontspannen in een gastvrije moderne ruimte, waar ze gebruik kunnen maken van een gamma aan diensten dat volledig is afgestemd op regelmatige reizigers. Een formule die perfect aansluit bij de bedrijfsslogan van Thalys « Van harte welkom ».

Een ruimte speciaal ontworpen voor zakenreizigers

Alle Thalys-klanten kunnen in de Store&More in Düsseldorf terecht voor informatie en inlichtingen. Daarnaast doet de ruimte ook dienst als verkooppunt.

Voor de zakenreizigers voorziet Thalys een speciale loungeruimte, die toegankelijk is voor alle houders van de getrouwheidskaart Thalys TheCard en voor B2B-reizigers. De lounge is de ideale ruimte om te onspannen tussen twee reizen door, maar biedt ook een gepaste werkplek, waar zakenreizigers gebruik kunnen maken van een breed scala aan diensten: WiFi, stopcontacten, een drankengamma en internationale pers.

« Na de lancering van onze nieuwe Duitse bestemming Dortmund op 21 maart, zijn we verheugd met deze opening van een Store&More in Düsseldorf. Met 4 ritten per dag vanuit Brussel is Düsseldorf uitgegroeid tot de op een na populairste Duitse bestemming bij Thalys-klanten. De nieuwe Store&More in Düsseldorf laat ons toe om, net zoals in Keulen en Aken, de verwachtingen van zowel onze vrijetijds- als zakenreizigers tegemoet te komen. Ze vinden er immers zowel een verkooppunt, een aangename werkplek als een ontspanningsruimte terug. », zegt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

De Store&More in Düsseldorf vervoegt de vestigingen in Keulen en in Aken en de Thalys Lounges in het station Paris Nord en in Brussel-Zuid (geopend in maart 2016). 

Thalys Store&More Düsseldorf: praktische informatie 

  • Locatie: Heinz Schmölestraat 12, tegenover de secundaire uitgang van het station (de oostelijke kant) op het Bertha von Suttnerplein.
  • Openingsuren:
    • Van maandag tot vrijdag, van 7h30 tot 18h15
    • Op zaterdag, van 7h30 tot 16h30
© Thalys
© Tomy Badurina
© Tomy Badurina
© Thalys
© Tomy Badurina
© Tomy Badurina
© Tomy Badurina
© Tomy Badurina<br/>From left to right: <br/>Sandro Löw - Corporate & Strategic Affairs Delegate Director Thalys<br/>Abderrahman Elahmar - Operation Manager Germany (voyages-sncf Deutschland)<br/>Agnès Ogier- CEO Thalys<br/>Matthias Chaudeurge - Sales Executive France/Germany Thalys<br/>Bernard Fontenelle – Head of Sales Thalys