Thalys speelt met haar traditionele zomerpromo in op het collectief: Frankrijk vanaf € 20, Duitsland vanaf € 15, Nederland vanaf € 20!

Tussen 15 mei en 5 juni: 4 weken om te overleggen en te boeken. Tussen 8 juli en 2 september: 8 weken lang reizen aan een scherpe prijs

Maandag 14 mei 2018 — Deze zomer maakt Thalys reizen met vrienden of familie nog gemakkelijker door verlaagde prijzen aan te bieden, gebaseerd op het aantal reizigers. Laten we de singles en zij die allergisch zijn aan reizen in groep echter niet vergeten: ook zij kunnen genieten van deze zomerpromo aan scherpe prijzen van €19 en €29 in de klasse Standard Mini. Maar door met meerdere samen te reizen, kan je genieten tot nog 30% extra korting. In totaal zullen er meer dan 53.000 tickets worden vrijgegeven voor 5 juni.

“Onze zomerpromo is in de loop der jaren een vaste afspraak geworden, waar heel wat klanten naar uitkijken. Aangezien we merken dat onze klanten in de zomer vaak reizen met familie of vrienden, wilden we deze doelgroep specifiek tegemoetkomen. Het feit dat de tarieven dalen naarmate de groep groter wordt, vormt echt wel de kers op de taart. Het is bovendien een doeltreffende maatregel, we willen immers de hele zomer lang met volle treinen rijden!zegt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

Thalys heeft de ideale bestemmingen in huis om tijdens de zomer samen te ontdekken

Als koppel? Geniet samen van magie van Parijs, bekend als de Lichtstad. Op slechts 1.22 u. van Brussel.
Met de familie? Ga op ontdekking in Rotterdam of Amsterdam en laat je afwisselend verrassen door de hedendaagse architectuur en de aangename vergezichten. Op 1.10 u. (Rotterdam) of 1.50 u. (Amsterdam) van Brussel.
Onder vrienden? Drink een laatste drankje in het licht van de ondergaande zon aan de oevers van de Rijn in Keulen (1.50 u.).
De bestemmingen van Thalys hebben voor elke groepreis iets moois in petto en bovendien aan erg zachte prijzen.

Bestemmingen van Thalys

(uit Brussel)
Voor 1 persoon 2 personen 3 tot 6 personen
Naar Frankrijk €29 €25 €20
Naar Duitsland €19 €17 €15
Naar Nederland €29 €25 €20

 

Technische gegevens

  • Reserveringsdata : van 15 mei tot 5 juni
  • Reisdata : van 8 juli tot 2 september
  • Tariefvoorwaarden : tickets zonder omruil- of terugbetalingsmogelijkheid, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Verkoopsvoorwaarden : aanbod toegankelijk via alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, waaronder thalys.com, de Thalys app en in de reisagentschappen.