Tickets in voorverkoop voor reizen tot midden juli: voetbalfans kunnen hun plannen alvast beginnen smeden... net als alle andere reizigers

Uitzonderlijk zal het vanaf 12 december mogelijk zijn om 7 maanden op voorhand Thalystickets naar alle bestemmingen te reserveren en dat tot 10 juli 2016. Een aanbod dat iedereen toelaat om nu al te profiteren van heel voordelige tarieven om zijn of haar favoriete elftal te gaan aanmoedigen in Parijs of om bijvoorbeeld de vele winkelstraten in Keulen te gaan ontdekken.

Start van de voorverkoop 7 maanden voor vertrek

Thalys breidt uitzonderlijk de reservatietermijn uit met meerdere maanden zodat klanten nu al hun citytrips voor de lente en het begin van de zomer kunnen beginnen plannen. Deze langere voorverkooptermijn laat niet alleen toe om lentereisjes door Europa in alle rust voor te bereiden, maar ook om al vanaf 12 december te profiteren van de beste prijzen. De actie kadert binnen het streven van Thalys om nog beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van haar klanten op het vlak van aanbiedingen en diensten. Thalys heeft de ambitie om de reis van haar klanten te vereenvoudigen en te vergemakkelijken.

Reikhalzend uitkijken naar een groots sportevenement in Frankrijk

De voorverkoop laat toe om aan de verwachtingen van de ware voetbalfanaten te voldoen. Thalys biedt haar klanten immers de mogelijkheid om vanaf nu hun tickets te reserveren en de mooiste momenten van het langverwachte sportevenement in 2016 ter plaatse te beleven. En voor alle anderen, liefhebbers van shopping of reizen, past Thalys deze voorverkoop ook toe op alle andere bestemmingen. 

"Een bijzondere maatregel voor een bijzonder evenement", aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice van Thalys. "Deze voorverkoop, die van start gaat op 7 maanden voor vertrek, is een unicum voor Thalys. Onze ambitie is dubbel: enerzijds het Stade de France en het Parc des Princes vullen met internationale fans en anderzijds heel veel Thalystickets als pakjes onder de kerstboom zien liggen! "

Details van de aanbieding:

De tickets voor alle bestemmingen van Thalys zijn beschikbaar op www.thalys.com, via de mobiele app, in de stations en in de aangesloten reisbureaus.

  • Naar Parijs vanaf € 29, 
  • Naar Nederland (Rotterdam, Schiphol, Amsterdam) vanaf € 29,
  • Naar Duitsland (Aken, Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg, Essen) vanaf € 19.
Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis