Tijdelijk aanbod bij Thalys: 12 000 tickets aan een spotprijs voor plezierreisjes in augustus

#ikvertrekinaugustus - Tickets te boeken van 5 tot en met 11 juli

Maandag 4 juli 2016 — Van 5 tot 11 juli stelt Thalys 12 000 tickets ter beschikking aan een zacht prijsje. Met deze tickets spoor je tussen 1 en 31 augustus van Brussel naar Parijs voor €35 in Comfort 2. Op weekdagen is het ook mogelijk om voor €10 extra, €45 dus, in Comfort 1 te reizen. Een droomkans om te genieten van de service in Comfort 1: een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op de zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.

“Deze nieuwe promotie voegen we toe aan het aanbod van erg lage prijzen waarmee we onze reizigers hebben verwend ter ere van het twintigjarig bestaan van Thalys. We willen onze landgenoten Parijs laten ontdekken in de zomer, bijvoorbeeld tijdens een citytrip”, legt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys, uit.

  • Promotie : #ikvertrekinaugustus
  • Reservatiedata : van 5 tot 11 juli 2016
  • Reisdata : van 1 tot 31 augustus 2016
  • Bestemmingen/prijs :
    • Enkele reis in Comfort 2 naar Parijs : €35 
    • Enkele reis in Comfort 1 naar Parijs : €45 
  • Tariefvoorwaarden : tarief enkele reis in Comfort 1 en Comfort 2, zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling. Enkel geldig op bepaalde treinen, onder voorbehoud van beschikbaarheden
  • Verkoopvoorwaarden : online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

 

Mogelijke uitstapjes

Parijs

Slechts 1u22 verwijderd van Brussel is Parijs een ideale bestemming, zowel voor een familieweekend als voor een romantische citytrip of een uitstap met vrienden.

Te ontdekken deze zomer: De tentoonstelling van onze landgenoot Philippe Geluck is nog enkele weken te bezoeken in het Musée en Herbe. Maak van de gelegenheid gebruik om tijdens uw verblijf in Parijs zijn “Suivez le Chat” te ontdekken, nu het nog kan!

De tentoonstelling loopt nog tot 31 augustus.

Voordeel: gereduceerd tarief op vertoon van uw Thalys ticket.

Parijs
Musée en Herbe - tentoonstelling Philippe Geluck
Thalys
Parijs
Parijs