Tijdelijk aanbod bij Thalys: 12 000 tickets aan een spotprijs voor plezierreisjes in augustus

#ikvertrekinaugustus - Tickets te boeken van 5 tot en met 11 juli

Van 5 tot 11 juli stelt Thalys 12 000 tickets ter beschikking aan een zacht prijsje. Met deze tickets spoor je tussen 1 en 31 augustus van Brussel naar Parijs voor €35 in Comfort 2. Op weekdagen is het ook mogelijk om voor €10 extra, €45 dus, in Comfort 1 te reizen. Een droomkans om te genieten van de service in Comfort 1: een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op de zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.

“Deze nieuwe promotie voegen we toe aan het aanbod van erg lage prijzen waarmee we onze reizigers hebben verwend ter ere van het twintigjarig bestaan van Thalys. We willen onze landgenoten Parijs laten ontdekken in de zomer, bijvoorbeeld tijdens een citytrip”, legt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys, uit.

 • Promotie : #ikvertrekinaugustus
 • Reservatiedata : van 5 tot 11 juli 2016
 • Reisdata : van 1 tot 31 augustus 2016
 • Bestemmingen/prijs :
  • Enkele reis in Comfort 2 naar Parijs : €35 
  • Enkele reis in Comfort 1 naar Parijs : €45 
 • Tariefvoorwaarden : tarief enkele reis in Comfort 1 en Comfort 2, zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling. Enkel geldig op bepaalde treinen, onder voorbehoud van beschikbaarheden
 • Verkoopvoorwaarden : online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

 

Mogelijke uitstapjes

Parijs

Slechts 1u22 verwijderd van Brussel is Parijs een ideale bestemming, zowel voor een familieweekend als voor een romantische citytrip of een uitstap met vrienden.

Te ontdekken deze zomer: De tentoonstelling van onze landgenoot Philippe Geluck is nog enkele weken te bezoeken in het Musée en Herbe. Maak van de gelegenheid gebruik om tijdens uw verblijf in Parijs zijn “Suivez le Chat” te ontdekken, nu het nog kan!

De tentoonstelling loopt nog tot 31 augustus.

Voordeel: gereduceerd tarief op vertoon van uw Thalys ticket.

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis