Trek er deze zomer vlot op uit met de nieuwe promotie Comfort 1 van Thalys

Dinsdag 11 juni 2013 — €29 naar Duitsland, €45 naar Nederland en €55 naar Parijs: Thalys biedt deze zomer tickets aan kleine prijsjes om in alle Comfort de bestemmingen op het Thalys-netwerk te bezoeken

Het beste van Thalys vanaf €29 per traject*
De zomerpromotie van Thalys is te koop vanaf vandaag en tot 14 juli voor reizen tussen 15 juli en 31 augustus. Met dit aanbod kost een enkele reis naar een van de Duitse bestemmingen van Thalys (Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg) in Comfort 1 €29. De Nederlandse bestemmingen (Rotterdam, Schiphol en Amsterdam) kosten €45. Bovendien kost reizen naar Parijs vanuit Charleroi, Bergen of Namen slechts €45 en €55 bij vertrek vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende of Luik. Met dit exclusieve aanbod kan het comfort van de Thalys hogesnelheidstrein aan een kleine prijs ontdekt worden.

Franck Gervais, CEO de Thalys International: “deze promotie van Comfort 1 tickets, geldig op het volledige netwerk van Thalys, staat reizigers toe om de diensten van “eerste klasse” deze zomer aan een lagere prijs te ontdekken. Het comfort van de treinstellen, de hoge kwaliteit van de catering, de beschikbaarheid van internationale pers en de gratis WiFi-toegang: het plezier van het reizen begint al aan boord.”

Enkele tips voor uitstapjes…

in Amsterdam: van 27 juli tot 4 augustus 2013 strijkt de Gay Pride neer in de straten, de kanalen en de clubs van deze fantastische stad, met als hoogtepunt het weekend van 2 tot 4 augustus. Niet te missen: de Canal Parade op zaterdag 3 augustus. Deze stoet van 80 boten geeft er de kanalen alle kleuren van de regenboog mee. Bovendien vaart er dit jaar voor het eerst ook een boot in de kleuren van Thalys mee. Informatie op www.amsterdamgaypride.nl.

in Parijs: van 20 juli tot 20 augustus 2013 vormt Paris Plage de kaaien van de Seine om tot een heus strand. Ontspanningszones met hangmatten en ligstoelen, verscheidene sportactiviteiten: voor elk wat wils en volkomen gratis. Ontdek de lichtstad eens op een andere manier, onder de palmbomen en met de voeten in het zand. Meer info op www.paris.fr/pratique/paris-plages.

in Düsseldorf: van 12 tot 21 juli 2013 gaat aan de oevers van de Rijn de 112de editie van de grootste kermis door. De bijna 700 jaar geleden opgerichte en gigantische kermis biedt 165.000 m² aan attracties voor jong en oud. Dit alles in het schilderachtige kader van de Oberkasseler Rheinwiese. Het vuurwerk op 19 juli is een van de hoogtepunten van de Rijnse kermis. Meer info op http://www.duesseldorf-tourismus.de/nl/top-veranstaltungen/de-grootste-kermis-aan-de-rijn/

 

 

*Naam van het aanbod: Zomer offer CF1 / Verkoopsperiode: van 11 juni tot 14 juli 2013 / Reisperiode: van 15 juli tot 31 augustus 2013 / Prijs: €29 voor een enkele reis in Comfort 1 voor Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Essen, €45 voor Rotterdam, Schiphol en Amsterdam, €45 voor Parijs met vertrek vanuit Charleroi, Bergen of Namen en €55 voor Parijs met vertrek vanuit Brussel, Luik, Antwerpen, Gent, Brugge of Oostende / Verkoopsvoorwaarden: niet inwisselbaar of terugbetaalbaar, op voorwaarde van beschikbaarheid, enkel beschikbaar op bepaalde treinen / Verkoop: online (thalys.com) en bij de reisbureaus.