Van 16 mei tot 7 juni pakt Thalys uit met 50.000 tickets tegen een zacht prijsje. Ideaal voor een zomerse citytrip!

Van 16 mei tot 7 juni biedt Thalys 50.000 voordelige tickets aan vanaf € 20 per stuk, voor reizen tussen 3 juli en 3 september, zowel in Comfort 2 als in Comfort 1, naar alle Thalys-bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

"Met dit aantrekkelijke aanbod willen we onze bestemmingen in de kijker zetten. In de steden die wij bedienen heerst tijdens de vakantiemaanden een gezellige, bruisende sfeer. Het is dus het ideale moment voor een romantisch uitstapje naar Parijs, een city trip met vrienden naar Amsterdam of een gezellig uitje met het hele gezin in Duitsland”, aldus Bruno Dierickx, commercieel directeur van Thalys.

Een festival meepikken in Amsterdam, bij het vallen van de avond flaneren langs de oevers van de Rijn in Düsseldorf of genieten van de vele wandelingen en activiteiten in de buurt van de Parijse kanalen - Thalys biedt voor elk wat wils, aan een zacht prijsje*:

 • Brussel / Parijs : € 20 (10 000 tickets) en € 29
 • Brussel / Nederland : € 29 
 • Brussel / Duitsland : €19

Bovendien zijn er 2 passen te winnen voor een jaar lang onbeperkt reizen naar alle bestemmingen in Comfort 2, via een online spel op thalys.com na aankoop van de tickets, waarbij ook 1500 bijkomende kortingen en 30 terugbetaalde aankopen te verdienen zijn.

* Tarieven Comfort 2. Om gebruik te kunnen maken van zoveel mogelijk speciale services van Thalys (waaronder maaltijden geserveerd aan boord en de keuze uit een waaier van internationale kranten), is deze promotie ook beschikbaar in Comfort 1 aan de prijs van € 45 (voor Frankrijk), € 30 (voor Duitsland) en € 45 (voor Nederland).

Technische gegevens

 • Reserveringsperiode: van 16 mei tot 7 juni
 • Reisperiode: van 3 juli tot 3 september
 • Tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Verkoopvoorwaarden: onlineverkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten en in reisbureaus.
Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
 • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
 • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
 • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
 • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
 • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis