Van 16 mei tot 7 juni pakt Thalys uit met 50.000 tickets tegen een zacht prijsje. Ideaal voor een zomerse citytrip!

Dinsdag 16 mei 2017 — Van 16 mei tot 7 juni biedt Thalys 50.000 voordelige tickets aan vanaf € 20 per stuk, voor reizen tussen 3 juli en 3 september, zowel in Comfort 2 als in Comfort 1, naar alle Thalys-bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

"Met dit aantrekkelijke aanbod willen we onze bestemmingen in de kijker zetten. In de steden die wij bedienen heerst tijdens de vakantiemaanden een gezellige, bruisende sfeer. Het is dus het ideale moment voor een romantisch uitstapje naar Parijs, een city trip met vrienden naar Amsterdam of een gezellig uitje met het hele gezin in Duitsland”, aldus Bruno Dierickx, commercieel directeur van Thalys.

Een festival meepikken in Amsterdam, bij het vallen van de avond flaneren langs de oevers van de Rijn in Düsseldorf of genieten van de vele wandelingen en activiteiten in de buurt van de Parijse kanalen - Thalys biedt voor elk wat wils, aan een zacht prijsje*:

  • Brussel / Parijs : € 20 (10 000 tickets) en € 29
  • Brussel / Nederland : € 29 
  • Brussel / Duitsland : €19

Bovendien zijn er 2 passen te winnen voor een jaar lang onbeperkt reizen naar alle bestemmingen in Comfort 2, via een online spel op thalys.com na aankoop van de tickets, waarbij ook 1500 bijkomende kortingen en 30 terugbetaalde aankopen te verdienen zijn.

* Tarieven Comfort 2. Om gebruik te kunnen maken van zoveel mogelijk speciale services van Thalys (waaronder maaltijden geserveerd aan boord en de keuze uit een waaier van internationale kranten), is deze promotie ook beschikbaar in Comfort 1 aan de prijs van € 45 (voor Frankrijk), € 30 (voor Duitsland) en € 45 (voor Nederland).

Technische gegevens

  • Reserveringsperiode: van 16 mei tot 7 juni
  • Reisperiode: van 3 juli tot 3 september
  • Tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Verkoopvoorwaarden: onlineverkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten en in reisbureaus.