Van 23 september tot 5 oktober verwent Thalys families met een mini-prijs: €15 voor iedereen

En als de kinderen nu eens mochten kiezen in de herfstvakantie? Familiepromotie van 23 september voor ‘n vertrek tussen 17 oktober en 8 november 2015.

“Parijs, op slechts 1u22 van Brussel, is een vlot bereikbare en prachtige bestemming voor een city trip. Parijs telt ontelbare troeven voor de kinderen als voor volwassenen. Voor de herfstvakantie introduceren we een straffe actie: de hele familie kan genieten van de lage prijs die gewoonlijk enkel voor kinderen geldt. Op die manier willen we families de kans geven om te profiteren van de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar om er even tussenuit te knijpen.” verklaart Scheherazade Zekri-Chevallet, Chief Commercial Officer bij Thalys. 

Enkele ideetjes om in de herfst volop te genieten met de familie van de charmes van Parijs

#Op ontdekking: De Jardin d’Acclimatation
Op een boogscheut van de Arc de Triomphe en aan de rand van het Bos van Boulogne is dit dierenpark een onmisbare topper voor kinderen. Een ideale mix van avontuur én ontspanning zorgt voor ieders plezier.
Le Jardin d’Acclimatation, Bois de Boulogne, 75016 Paris, www.jardindacclimatation.fr

#Cultuur: Het Beaubourg Museum
Een tentoonstelling voor de ouders én een atelier voor de kinderen. Op deze unieke plek worden beide ervaringen beschouwd als speeltijd! De galerij van de kinderen op de mezzanine is ingericht door artiesten om hen onder te dompelen in een andere wereld en om hun artistieke creatie te stimuleren. 
Musée Beaubourg, Métro Rambuteau
Paris,
www.centrepompidou.fr

#Parisien: le Marché des Enfants Rouges
Op de marché des Enfants Rouges, in het hart van de bekende quartier du Marais, kan je een 100% authentieke bobo-parisienne sfeer opsnuiven. 
Marché des Enfants Rouges, 39 rue de Bretagne, 75 003 Paris,  http://bit.ly/1Lxwvdn  

Algemene info
Reservatiedata: van 23 september tot 5 oktober 2015
Reisdata: van 17 oktober tot 8 november 2015
Verkoopsvoorwaarden: tarief geldig voor een enkele reis voor 1 of 2 volwassenen die reizen met 1 tot 7 kinderen, jonger dan 12 jaar. De korting geldt enkel in Comfort 2, op bepaalde treinen en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets zijn inwisselbaar tot de dag voordien, en volledig vergoed tot een uur na het vertrek van de trein (in het vertrekstation), of voor 50% daarna (via alle kanalen). Tickets zijn verkrijgbaar via alle gebruikelijke verkoopskanalen, op thalys.com en via de Thalys-app. 
Ter info: gedurende het hele jaar genieten kinderen ongeacht de bestemming van het tarief “Kid” van €15 tot €29 en hun begeleiders van het “Family”-tarief voor €40 naar Parijs (tarief Comfort 2). Voor meer info: https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/family, https://www.thalys.com/be/nl/aanbiedingen-en-tarieven/kindertarief/kid

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Koen François Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Koen François Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis