Voor 19 euro naar Parijs, als je in november boekt met Thalys

Plan in november je winterse droomuitstap naar het land van de gastronomie, de cultuur en de mode.


 

Een gulle november voor een spetterende winter

Parijs is de ideale bestemming voor een onvergetelijke citytrip: een dynamische stad, met een rijke geschiedenis en boordevol ongewone plekjes om te ontdekken. Met dit eindejaarsaanbod aan verlaagde prijzen wil Thalys nog meer mensen de kans geven om zichzelf, hun familie of hun vrienden te trakteren op een paar dagen ontspanning in de Franse hoofdstad. Om het Movember-effect nog wat langer vast te houden, kiest Thalys voor eenvoudige en aantrekkelijke tarieven: 19 euro in februari, 29 euro in januari en 39 euro in december.

"We zijn blij dat we opnieuw een mooi winteraanbod met verlaagde prijzen kunnen lanceren", aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice van Thalys. Wie heeft er nu geen zin om voor 19 euro enkele reis Valentijn te vieren in de hoofdstad van de romantiek ?

Details van het aanbod
Reservatiedata: tot en met 30 november.
Reisdata: van 1 december 2015 tot en met 29 februari 2016.
Tarieven (enkele reis) : ​

  • € 39 voor een reis in december,
  • € 29 in januari,
  • € 19 in februari.

Bestemmingen: van Brussel, Luik of Antwerpen naar Parijs.
Verkoopsvoorwaarden: enkele reis, niet omwisselbaar of terugbetaalbaar. Online verkoop op thalys.com, via de Thalys-app of via alle gebruikelijke verkoopskanalen van Thalys en in reisbureaus, onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Contacteer ons
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Bérengère Vuathier Thalys
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Thalys
  • Al ruim 20 jaar brengt Thalys de culturen en economieën van vier Europese landen dichterbij. In 2018 bereikte Thalys de kaap van 7,5 miljoen reizigers per jaar.
  • De trajecttijd van de rode hogesnelheidstreinen vanuit Brussel naar Parijs bedraagt slechts 1u20, naar Keulen 1u47 en naar Amsterdam 1u50.
  • Thalys nam het digitale voortouw met vanaf 2008 wifi aan boord van de Thalys-treinen en de maatschappij onderscheidt zich vanaf het begin met een uitzonderlijke dienstverlening: meertalig onthaal, ergonomisch comfort en kwaliteitsvolle catering.
  • Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen 3 reiscategorieën. Een “Standard”-trip begint vanaf €29 (Parijs) en vanaf €19 (Duitsland en Nederland). “Comfort” biedt een eersteklasrijtuig en “Premium” bezorgt de reiziger een volledig dienstenpakket met een maaltijd geserveerd aan de zitplaats.
  • Daarnaast lanceerde Thalys in 2016 haar lowcostalternatief IZY tussen Brussel en Parijs, gekenmerkt door een trajecttijd van 2u30 en 30% goedkopere tickets. . Thalys werd in 2015 omgevormd tot een volwaardige spoorwegonderneming met de NMBS en SNCF als aandeelhouders.

Thalys
Marcel Broodthaersplein 4,
1060 - Sint-Gillis